CFR Cluj - Dinamo, rezultat final în Liga 1. Campionatul, încins înainte de playoff
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
CFR Cluj se apropie la un singur punct de liderul FCSB după meciul cu Dinamo Bucureşti, din penultima etapă a sezonului regulat. 

CFR Cluj a câștigat cu emoții în fața lui Dinamo, scor 1-0, și s-a apropiat la un singur punct de liderul FCSB, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.

Ardelenii au avut prima ocazie mare a partidei în minutul nouă, prin Camora, care a lovit bara cu un șut puternic din interiorul careului. Dinamo a rămas în nouă oameni încă din minutul 36. Paul Anton și Florin Bejan au fost eliminați de centralul Marcel Bîrsan.

După pauză, gazdele au controlat jocul. Omrani, introdus în repriza a doua, a irosit mai multe șanse bune de a înscrie. Kongshavn s-a opus la mingile expediate pe poartă de atacantul francez, dar nu a mai avut ce face în minutul 80, când Păun l-a servit perfect pe vârful CFR-ului, care a reluat din alunecare în poarta goală.

Răuță a bifat singurul șut pe poartă al lui Dinamo în minutul 84, dar Bălgrădean a reținut fără emoții. S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, care a ajuns la 63 de puncte în Liga 1.

Dinamo rămâne pe locul 14, cu 27 de puncte, scrie digisport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel