CFR Cluj - Craiova, Supercupă. Mangia, prima reacție
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Universitatea Craiova
Universitatea Craiova
Universitatea Craiova a pierdut acasă Supercupa României în partida cu campioana CFR Cluj (0-1).

Cu toate acestea, antrenorul Devis Mangia nu e supărat pe elevii săi, după un meci în care au ratat câteva ocazii uriașe.

"Pentru mine, important e că echipa a jucat foarte bine în prima repriză și bine în a doua, așa și așa. E normal să nu putem juca două reprize la fel în acest moment. CFR a avut mai multe zile decât noi în cantonament, iar noi am avut câțiva jucători care nu s-au antrenat tot timpul, dar cred că am jucat bine, unii au ajuns acum 5 zile, dar eu sunt satisfăcut. Jucătorii au făcut ce au putut mai bine astăzi. E normal că ei au jucători pregătiți, iar noi avem jucători care mai trebuie să crească.

Nu știu dacă vor mai veni jucători până la meciul cu Iași, știu că trebuie să mai luăm, dar vom lua cele mai bune decizii. Cred că am avut șanse bune de a marca, prin Mitriță sau Cicâldău. Nou veniții au jucat foarte bine. E normal că vrem să le dăm mereu satisfacție suporterilor noștri, îmi place să fie stadionul plin, dar a fost la fel și în campionat. Cred că, în acest moment, suporterii noștri trebuie să înțeleagă că avem nevoie de ei în acest moment. E foarte important pentru jucători. Nu avem toate posturile acoperite în acest moment", a spus Devis Mangia la final, la Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel