CFR Cluj a făcut instrucție cu CSC Dumbrăviţa, în Cupa României - Rezultat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
CFR Cluj a învins formaţia de ligă secundă CSC Dumbrăviţa cu scorul de 5-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'', într-un meci din Grupa C a Cupei României la fotbal. 

Campioana en titre, cu multe rezerve, a făcut un joc modest în prima repriză şi nu şi-a creat decât o ocazie clară, în min. 8, când Ciprian Deac a trimis mingea cu capul în bara transversală.

Ovidiu Hoban (49) a deschis scorul după pauză, cu un şut din afara careului, care l-a surprins pe portarul Alexandru Ciul. Ardelenii s-au descătuşat pe final, marcând de alte patru ori, prin Cephas Malele (81) şi Daniel Bîrligea, care a reuşit un hat-trick (86, 90, 90+1).

Oaspeţii au avut o ocazie mare la 1-0, prin Patrick Paşcalău (76). În min. 35 a avut loc o ciocnire între portarul oaspeţilor, Robert Mikloş, şi mijlocaşul danez Vito Hammershoey-Mistrati, în urma căreia goalkeeper-ul şi-a pierdut conştienţa câteva momente. Medicii de pe ambulanţă au intervenit rapid şi i-au acordat primul ajutor, Mikloş părăsind terenul pe targă, cu un guler cervical, după cinci minute în care a primit îngrijiri. El a fost transportat la spital.

CFR Cluj venea după o remiză cu Universitatea Cluj (1-1), în timp ce formaţia timişeană fusese învinsă de Rapid Bucureşti cu 4-1. În alte meciuri jucate în grupă, Farul Constanţa a întrecut-o pe Rapid cu 2-0, la Bucureşti, miercuri, iar Universitatea Cluj a dispus de CSM Alexandria cu 4-0, la Turnu Măgurele.

În ultima etapă vor avea loc meciurile Farul Constanţa - CFR Cluj, Universitatea Cluj - Rapid şi CSM Alexandria - CSC Dumbrăviţa. CSC Dumbrăviţa - FC CFR 1907 Cluj 0-5 (0-0) Stadion Dr. Constantin Rădulescu - Cluj-Napoca Au marcat: Ovidiu Hoban (49), Cephas Malele (81), Daniel Bîrligea (86, 90, 90+1).

Arbitru: Robert Avram (Piteşti); arbitri asistenţi: Ioan Alexandru Corb (Satu Mare), Răzvan Ionuţ Soponar (Baia Mare); al patrulea oficial: Marius Omuţ (Satu Mare) Observatori: Octavian Şovre (Satu Mare) - CCA, Antonie Burtea (Reşiţa) - FRF.

Vezi și - Dinamo - Sepsi OSK, confruntare în Cupa României pe „Arcul de Triumf”

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-2 (1-0), marţi seara, pe Stadion Arcul de Triumf din Capitală, într-un meci din Grupa A a Cupei României la fotbal. 

Oaspeţii au deschis scorul prin Francisco Junior (16), cui un voleu de la 22 de metri, la primul meci de fotbal desfăşurat între două cluburi pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf. 

Deţinătoarea trofeului s-a desprins prin reuşita lui Nicolae Păun (57), dar finalul a fost unul foarte animat, cu trei goluri în ultimul sfert de oră.

Dinamo a înscris prin Denis Ciobotariu (autogol, 82), după ce portarul Răzvan Began a scăpat mingea la lovitura liberă executată de Iulian Roşu, iar balonul l-a lovit pe fundaşul lui Sepsi OSK. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a refăcut diferenţa prin autogolul lui Răzvan Patriche (88), care a trimis în propria poartă, în încercarea de a respinge o centrare. Iulian Roşu a închis tabela (90+3) pentru formaţia de ligă secundă, cu un şut de la 20 de metri.

Pentru Sepsi OSK este a doua victorie reuşită în grupă, după 3-1 cu Petrolul Ploieşti. Dinamo a debutat în grupă cu un egal, 0-0 cu FC U Craiova. Dinamo Bucureşti - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2-3 (0-1), Stadion Arcul de Triumf - Bucureşti.

Au marcat: Denis Ciobotariu (autogol, 82), Iulian Roşu (90+3), respectiv Francisco Junior (16), Nicolae Păun (57), Răzvan Patriche (autogol, 88). Arbitru: Andrei Moroiţă (Ploieşti); arbitri asistenţi: Daniel Vlase (Galaţi), Doru Zamfir (Slatina); al patrulea oficial: Valentin Naidin (Turnu Măgurele) Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Dragoş Ionescu (Bucureşti) - FRF 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel