Cezar Preda: Sunt mândru de el. PDL nu îl va abandona niciodată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
cezar preda dc
cezar preda dc
Cezar Preda l-a felicitat pe Cătălin Predoiu pentru răspunsul pe care acesta din urmă l-a dat premierului Victor Ponta la finalul unei confruntări avute în urmă cu câteva zile.

După ce premierul Ponta a întrebat retoric „Cine e Predoiu?", acesta i-a replicat: „Sunt cel care te va bate la Prezidențiale! Printre altele, domnule Victor Ponta, sunt un jurist care n-a plagiat când a luat Premiul Academiei Române, n-a lenevit când a construit, împreună cu asociații, un cabinet de 25 de avocați, nu spune "fă", ci "doamnă"!, a scris Predoiu într-o postare pe Facebook.

„Da, cu felicitările mele. Este o atitudine și un răspuns de prezidențiabil. Sunt mândru de el. Îl asigur că PDL, ca partid, are mult ­ca­racter și nu-l va abandona niciodată. Cel care gândește și spune asta (președintele Traian Băsescu, n.r.), a făcut-o cu oameni care i-au fost prieteni, camarazi, colegi, cu partide care l-au sprijinit necon­diționat. Tu reprezinți ceea ce românii vor să aibă, ei (Traian Băsescu și Victor Ponta, n.r.) reprezintă ceea ce românii vor să uite", i-a transmis, pe pagina sa de Facebook, Cezar Preda lui Cătălin Predoiu, candidatul PDL la funcția de președinte al României.

VEZI ȘI: Cezar Preda s-a săturat de jocurile lui Băsescu și ale lui Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel