Cezar Preda (PNL): Dacian Cioloș nu are nicio SCUZĂ
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Cezar Preda
Cezar Preda
Președintele interimar PNL Dâmbovița, deputatul Cezar Preda, a afirmat, astăzi, că fostul premier Dacian Cioloș nu are nicio scuză că nu au fost reglementate incompatibilitățile și conflictul de interese în cazul aleșilor locali. 

”Astăzi veţi alege o conducere a Ligii Aleşilor Locali din judeţ, o ligă pe care PNL a convocat-o de două ori la Braşov şi căreia i-a promis multe conducerea PNL. Nimic din ce a promis conducerea PNL nu s-a realizat. În primul rând, acum un an şi jumătate, la Braşov s-a promis Codul de integritate al primarului, că vor cumula într-o singură lege toate incompatibilităţile şi toate poziţiile de conflict de interese existente în legislaţia românească, peste 200 de legi. N-au făcut asta. Şi aici, Cioloş nu are nicio scuză. Înainte de alegerile din toamnă, s-a convocat iar Liga Aleşilor Locali, promiţându-le încă o dată că vom face acest lucru. Nu s-a făcut nici atunci (...). E clar că până nu se rezolvă aceste lucruri, niciun primar nu va şti exact în ce situaţie se află atunci când semnează un document” a spus Cezar Preda. 

”O să o facă PSD-ul, nu noaptea”

Deputatul PNL a adăugat că ”Dacă nu am făcut-o noi, o să o facă PSD-ul. Nu noaptea, cum au încercat cu OUG 13, nu se schimbă asemenea lucruri noaptea, asemenea lucruri se dezbat în Parlament şi cred că legislaţia care îi priveşte pe aleşii locali să fie o legislaţie clară, corectă şi capabilă, să dea siguranţă fiecărui ales ca, atunci când ridică mâna sau când semnează un document, să ia o decizie corectă”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel