Data publicării:

Cezar Preda, lăsat fără cuvinte: Ați mai pomenit așa ceva?

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Deputatul Cezar Preda a rămas fără prea multe cuvinte după ce a descoperit un lucru neașteptat în Buzău.

Amplasarea, fără niciun fel de autorizație, a unui chioșc din termopan pe spațiul verde din zona intersecției Bulevardului Unirii Nord cu strada Unirii Veche din Buzău reprezintă "simbolul anarhiei care există în autoritatea publică a municipiului Buzău". Concluzia îi aparține lui Cezar Preda.

(w670)

"Vă puteți imagina că, în octombrie 2015, cineva, de la sine putere, se duce într-un oraș și montează un chioșc în spațiul verde? Ați mai pomenit așa ceva? În primul rând, nu se mai montează chioșcuri nicăieri în țară, de ani de zile. Doar într-un Buzău sufocat de birocrație, de corupție și de anarhie se poate întâmpla așa ceva. Am înțeles că este o acțiune, chipurile fără autorizație, de la sine putere, a unui individ care așa a considerat că vrea să facă în centrul orașului. Aceasta este, de fapt, simbolistica anarhiei care există în autoritatea publică a municipiului Buzău", a spus Cezar Preda, citat de Opinia Buzău.

[citeste si]

Conform viceprimarului Fănică Bârlă, chioșcul răsărit din senin în apropierea blocului 18 de pe Bulevardul Unirii Nord nu are niciun fel de autorizație, iar proprietarul a fost somat să-l ridice în termen de șapte zile. Sursa citată spune că, din cei peste 800 metri pătrați de teren al triunghiului repectiv, o suprafață de 90 metri pătrați este proprietate privată, a unui buzoian domiciliat pe strada Vulcan. Chioșcul este al unei rude a proprietarului, Virgil Anton, care domiciliază la aceeași adresă cu acesta, și care l-a așezat, inițial, pe domeniul pu­blic, fără niciun fel de auto­rizație. La somația Primăriei, Anton a mutat chioșcul pe terenul de 90 de metri pătrați proprietate privată, bineînțeles fără a deține vreo autorizație în acest sens. Viceprimarul Bârlă a declarat că, pe lângă somația de ridicare a chioșcului, proprietarului i se va formula o plângere penală, de distrugere a domeniului public, mai notează publicația citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel