Cezar Preda: Băsescu, nu mai da cu noroi în noi! Soluţia premierului tehnocrat - o păcăleală
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cezar-Preda
Cezar-Preda

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda îi transmite preşedintelui că „nu poate lovi cu lopata sau cu noroi“ în cei care i-au fost fideli şi au alergat opt ani pentru a-l face preşedinte.

Premierul nu ar avea nicio şansă să fie reales preşedintele PDL, dacă ar demisiona de la Guvern pentru a face loc premierului tehnocrat dorit de Traian Băsescu, a declarat Cezar Preda într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

„Pentru domnul preşedinte, am alergat de ne-a luat naiba pe toţi prin toate noroaiele ca să-l scoatem preşedinte (...) Lasă-ne, nu ne mai ataca, lasă-ne să ne facem un parcurs! Nu încerca atunci când ai un anumit interes să loveşti cu lopata sau cu noroi într-unul care ţi-a fost fidel şi care a alergat pentru tine opt ani de zile, nu face chestia asta“, spune Cezar Preda.

Cezar Preda a declarat că nu crede în soluţia unui premier tehnocrat, aşa cum s-a vehiculat în ultimele zile, acest lucru fiind o variantă nu foarte fericită pentru PDL.

„Eu am spus că nu cred că ne vom credibiliza ca partid aducând un technocrat. Este şi o insultă la adresa inteligenţei românilor. Ce-or să creadă? Că noi am făcut bine, dar nu-şi dau ei seama de asta decât dacă vine un technocrat. Şi nici să spui că este o lipsă de resurse umane în PDL nu sunt de acord“, a spus Cezar Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel