Cezar Osiceanu, scene INCREDIBILE cu poliţia. Ce a păţit pilotul e IREAL / FOTO
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Pilotul Cezar Osiceanu povesteşte prin ce a trecut după ce, întors în Capitală, a constatat că două dintre autoturismele familiei sale nu se mai află în locul unde au fost parcate.

Iată ce povesteşte Cezar Osiceanu: 

"Romania zilelor noastre!

Plecați pe 30 Iunie de acasa la socrii in comuna Vișinești județul Dambovita, am lăsat parcate regulamentar patru din cele cinci masini ale familie. Parcarea lor a fost făcută pe partea dreapta a străzii cu sens unic Str Popa Tatu.

In seara zilei de 14 Iulie aproximativ orele 22.30 am revenit acasa si doua dintre masini lipseau de pe locurile de parcare. Noaptea fiind, antecedente existând ( una din ele a fost de doua ori vandalizată anul trecut poliția dând obișnuitul AN - autor necunoscut, o alta masina a fost găsită cu parbrizul si oglinda laterala ciobite, alta masina are lipite pe parbriz in mod regulat șervețele de nas folosite, etc) in trecut am cerut prin serviciul 112 ajutorul poliției.

S-au prezentat la fata locului in dreptul imobilului din Str Popa Tatu un agent in uniforma si o agenta echipata pentru interventii in forța ( armament, vesta de protecție etc).

Foarte amabili după ce s-au prezentat regulamentar, au ascultat descrierea noastră, ne-au luat datele, etc si au plecat urmând ca ei sa întocmească un proces verbal pe câte noi sa il semnam mai târziu. 

Obosiți si nervoși am intrat in curtea imobilului nostru si ajunși in casa am constatat cu stupoare ca apa era complet oprită. 

Dând telefon la ApaNova ni s-a comunicat ca nu s-au facut interventii la aceasta adresa, nu exista avarii in zona si ca vor trimite totuși o echipa la fata locului.


Între timp echipajul de politie ne-a sunat si ne-a rugat sa mergem la poarta, unde ne-au arătat cele doua autoturisme parcate vis a vis de locul unde le lăsasem noi. Autoturismul SEAT IBIZA era parcat regulamentar pe partea dreapta a străzii Horatiu la circa 35 de metri de locul unde fusese parcata iar cel de al doilea, Mazda Mx5, era parcat neregulamentar si pe contrasens si in intersecția străzilor Popa Tatu cu Horatiu !

Am fost amenințati de către agentul de politie ca vom fi sancționați contravențional pentru folosirea abuziva a numarului de urgenta 112 !

Agentul a ridicat tonul si la mine si mai ales la soția mea refuzând cu obstinație sa facă verificări legate de cine si de ce a mutat cele doua masini. L-am anunțat ca voi înregistra discuția cu el pentru a avea o proba ulterioară. 

Pe parcursul discuției soția mea a fost sunată de către polițistul de serviciu de la Poliția Capitala care ne comunica ca verificase faptul ca Poliția Locală nu ridicase niciuna dintre cele doua masini.

Înregistrările făcute arata clar faptul ca polițistul respectiv nu a sunat si nu s-a informat absolut deloc cu privire la posibila ridicare a mașinilor de către poliția locală, poliția rutieră, companii de utilități publice, etc... 

Polițistul a încercat sa facă posibila ștergerea probelor de tip amprenta solicitându-ne sa deschidem noi mașinile noastre ceea ce eu personal am refuzat a face solicitându-i sa dispună chemarea laboratorului criminalistic mobil pentru prelevarea probelor. 

Repet masina ne-a a fost de doua ori vandalizată anul trecut plângerile au fost înregistrate la Secția 3 Politie si fara sa fi fost prinși nici pana astăzi autorii lor!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel