CExN PSD. Gabriela Firea: Sinucidere politică pentru PSD
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto Facebook / Gabriela Firea
Foto Facebook / Gabriela Firea
Gabriela Firea, primarul Capitalei, a afirmat că faptul că sunt frământări în PSD fără nicio motivație clară este ”o sinucidere politică”. 

”Consider că este o sinucidere politică faptul că în PSD sunt frământări care nu au până la urmă o motivaţie foarte clară şi foarte exactă”, a spus Gabriela Firea la Palatul Parlamentului, înainte de CExN. 

Primarul Capialei a adăugat că a exprimat unele nemulţumiri, pe altele le-a păstrat pentru ea, ”dar de aici şi până la a ajunge să organizăm un puci este cale foarte lungă”.

”Guvernele nu ne-au sprijinit”

”Întotdeauna când am avut nemulţumiri şi ele au fost întemeiate le-am exprimat şi, în general, s-au referit la faptul că sunt primar al Capitalei de un an şi jumătate, în premieră Bucureştiul a fost câştigat din punct de vedere politic de şapte primari şi, din nefericire, Guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria, culmea, Guverne susţinute în Parlament de coaliţia PSD-ALDE, nu ne-au sprijinit. Noi nu dorim nimic pentru activitatea noastră personală, noi nu am solicitat avantaje proprii, ci proiecte concrete, de amploare, pentru Capitala României”, a spus Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel