CExN PSD. Dumitru Buzatu, de ce s-a făcut convocarea: Este clar!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dumitru Buzatu
Dumitru Buzatu
Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat că susţine ca în cadrul CExN al PSD să se facă o analiză serioasă a chestiunilor ridicate în spaţiul public, inclusiv a demersului iniţiat de mai mulţi lideri ai formaţiunii care cer demisia lui Liviu Dragnea şi asigurarea interimatului la şefia partidului de către premierul Viorica Dăncilă.

"Nu am să vă spun acum tot ceea ce voi susţine, dar nu mi-am schimbat părerea. (...) Am enunţat în linii mari cam ceea ce voi susţine, adică ideea unei analize serioase, fără să prejudiciem în vreun fel, prin atitudinile noastre, buna desfăşurare a acestui Comitet Executiv la care se uită atâta lume", a declarat Dumitru Buzatu, vineri, înainte de CExN al PSD.

Întrebat dacă sunt probleme legate de modul în care Liviu Dragnea conduce PSD, liderul PSD Vaslui a spus: "Este clar că, dacă s-a născut o asemenea problemă, ea trebuie examinată cu toată seriozitatea, pentru că nu cred că, fără niciun motiv, chiar dacă e vorba, în unele cazuri, de nişte motive strict personale sau de relaţie interpersonală, nu cred că fără niciun motiv s-a convocat o structură decizională a partidului", a declarat Buzatu.

El a adăugat că nu are un mandat din partea organizaţiei pe care o reprezintă, întrucât nu a simţit nevoia unui mandat de la cineva. "Ştiam că voi participa la acest CExN, ştiam că aici vor fi dezbătute aceste probleme, sper într-o atitudine raţională şi serioasă a colegilor şi după aceea, dacă se va pune problema vreunui mandat, sigur că-i voi convoca", a spus Buzatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel