CExN al PSD. Şerban Valeca anunţă schimbări
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIGLĂ PSD
SIGLĂ PSD
Preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca, a declarat, marţi, că după turul al doilea al alegerilor prezidenţiale se poate discuta despre schimbarea liderilor de organizaţii care nu au îndeplinit obiectivul stabilit de conducerea partidului în primul tur. 

'Eu cred că după turul doi putem să discutăm aceste lucruri, deocamdată cred că trebuie să-i învăţăm şi pe ei ce am făcut noi sau să recunoască şi fiecare, dacă îşi face o analiză corectă, ştie că a făcut câte o greşeală sau ce nu a făcut şi trebuia să facă şi după turul doi să avem o analiză mai clară', a spus Şerban Valeca, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

El a precizat că a obţinut în Argeş mai multe voturi cu aproximativ 3.500 decât la alegerile europarlamentare. 'Am aplicat aceeaşi reţetă pe care am aplicat-o de când sunt preşedinte PSD Argeş: seriozitate, discuţii cu oamenii, nu numai cu activul de partid şi am reuşit. (...) Ideea este că i-am convins prin ceea ce am făcut în judeţ cu ajutorul Guvernului, cu ajutorul majorităţii primarilor şi al Consiliului Judeţean, am avut un program combinat cu programul Guvernului şi practic tot Argeşul este un şantier şi toţi vor să vadă că în localitatea sa s-a schimbat ceva', a arătat Valeca.

Serban Valeca: Este obligatoriu să se organizeze Congresul PSD la termen

Acesta a apreciat că ceilalţi colegi, care au obţinut scoruri mai mici în alegerile prezidenţiale, nu au vorbit suficient cu oamenii. 'Am văzut că oamenii au simţit nevoia să se discute cu dânşii, să-ţi pună întrebări, să le explici, să recunoşti unde ai greşit, să explici unde e minciuna, a adăugat el. El a mai spus că este obligatoriu să se organizeze Congresul PSD la termen, menţionând că este prematur să spună dacă Viorica Dăncilă ar trebui să demisioneze din fruntea partidului dacă nu câştigă în turul al doilea. 'Congresul obligatoriu se va face anul viitor. Vom începe în decembrie, conform statutului, conferinţele în organizaţii şi după conferinţele judeţene se va face congres', a explicat acesta.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte marţi pentru a analiza rezultatele obţinute în primul tur al alegerilor prezidenţiale şi pentru a stabili strategia în cazul celui de al doilea tur, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel