CExN al PSD a votat pentru moţiunea de cenzură
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Comitetul Executiv Naţional al PSD a reconfirmat, luni, printr-un vot unanim, decizia de a depune şi de a susţine o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Boc, hotărârea iniţierii suspendării preşedintelui Băsescu fiind amânată "din decenţă".

Preşedintele Victor Ponta a indicat ca orizont sfârşitul lunii octombrie.  Pe de altă parte, proiectul de rezoluţie privind începerea procedurii de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu nu a mai fost discutat în CExN, fără însă ca decizia PSD să se schimbe în acest sens, informează Mediafax.

Preşedintele Victor Ponta a precizat că intenţia PSD de iniţiere a procedurii de suspendare se menţine, ea nefiind discutată luni din cauza decesului mamei preşedintelui Băsescu.

"Din punctul nostru de vedere nu s-a schimbat nimic, însă am considerat că astăzi nu ar trebui să vorbim de aşa ceva. Era indecent ca astăzi să discutăm despre domnul Băsescu, încă o dată îi transmit condoleanţe. Indiferent de lucrurile fundamentale care ne despart din punct de vedere politic, astăzi, în afară de condoleanţe nu vrem să discutăm altceva despre domnia sa", a argumentat Ponta.

Elena Băsescu, mama preşedintelui Traian Băsescu, a murit, luni, la Constanţa, la vârsta de 81 de ani, ea suferind de o boală gravă şi fiind operată la Institutul Oncologic "Prof. dr. Alexandru Trestioreanu".

Citeşte şi:

Textul moţiunii de cenzură a PSD, PNL şi PC, făcut public săptămâna viitoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel