CEx PSD, Dragnea - Tudose. Pieleanu: Cuțitele sunt pe masă. Există și această variantă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Mai sunt doar câteva ore până când Liviu Dragnea și Mihai Tudose vor fi față în față la CEx-ul PSD.

S-au vehiculat mai multe scenarii în aceste zile după ce premierul a solicitat demisia ministrului Carmen Dan. Totuși, în ultimele zile au apărut informații privind un pact între Dragnea și un Tudose. În acest context și Gabriela Fiera a spus că vina e de ambele părți.

Astfel, nu e exclus ca cei doi sa semneze un pact care să specifice clar ce atribuții are fiecare, asta deoarece tabăra lui Dragnea îl acuză pe Tudose că a luat decizii fără să consulte partidul. Marius Pieleanu a comentat la România TV această informație.

”Cuțitele pe masă”

„Susținătorii pactului sunt acei politicieni, membri în CEx, care sunt adepții unei a treia căi. Cu alte cuvinte ne așteptăm la CEx la câteva abțineri de la vot, iar acele abțineri se vor constituti într-un nucleu care în viitor va avea o a treia cale a politicii de partid. 

Doamna Gabriela Firea care ar putea fi un susținător al acestei soluții e foarte probabil să fi analizat foarte serios această variantă de concordie când a ieșit public. Sigur că PSD-ului numai de concordie internă nu-i arde acum, se joacă cu cuțitele pe masă, într-un mod explicit și efectiv. Nu mai sunt soluții de negociere.

Ne așteptam ca la ora 16, câțiva din membrii CEx să ceară în mod clar demisia premierului Tudose. Noi, cetățenii, sperăm să se închidă această criză, ne afectează. Ne așteptăm ca domnul Tudose să fie un om de oanoare și să își idea demisia, asta dacă CEx-ul o va cere”, a declarat Marius Pieleanu la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel