Certuri în interiorul PSD. Liviu Pleşoianu: Vă întreb public
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 05 iul 2019, 18:51
WhatsApp
Pleșoianu
Pleșoianu
Liviu Pleşoianu a lansat un nou atac la adresa social-democraţilor pe pagina sa de Facebook. De data asta, ţinta este noul secretar general al partidului, Mihai Fifor. 

"Domnul Fifor măsura pașii lui Dragnea ca nu cumva să calce mai mult sau mai puțin. Domnul Fifor măsoară acum pașii doamnei Dăncilă ca nu cumva să calce mai mult sau mai puțin. Doamna Dăncilă măsura umbra lui Dragnea ca nu cumva umbra ei să să fie mai mică sau mai mare decât umbra lui. Doamna Dăncilă, amuzant, are acum impresia că umbra sa chiar începe să conteze și să fie mai mult decât o umbră. Impostori și umbre...

P.S. Vă mai amintiți, domnule Fifor, cum spuneați? "Domnule deputat, vă rog, vă rog, domnule deputat..." În ce context spuneați? În cadrul comisiei de anchetă "SUFRAGERIA"... În ce moment spuneați? Când îl "agasam" pe marele George Maior cu întrebări... Domnule Fifor, vă întreb public: chiar credeți că sunteți suficient de tare pe picioare încât să mă înfruntați public!? Bine, atunci, așa să fie, așa va fi... "Succesuri"!

P.P.S. Următorul text va fi despre doamna Dăncilă#2 și despre doamna Kovesi...", a scris Liviu Pleşoianu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?