Cernavodă: Captură de țigarete netimbrate în valoare de 1.260.000 de lei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
tigari netimbrate
tigari netimbrate

În urma unei percheziții organizată de polițiștii din Cernavodă  într-un depozit al unei societăţi administrate de un clujean, au fost descoperite, marți seară, peste 2,5 milioane de ţigarete netimbrate  a căror valoare se ridică la 1.260.000 de lei, potrivit reprezentanților vamali.

În interiorul unui depozit al unei societăţi comerciale din satul Ştefan cel Mare - comuna Saligny, administrată de un bărbat în vârstă de 49 ani, din Cluj, polițiștii au descoperit 2.520.000 de ţigarete netimbrate, 665.000 de bucăţi de filtre pentru confecţionarea ţigaretelor şi 58 de baxuri cu cartoane pentru ambalat ţigări.

Administratorul firmei a mărturisit că a primit bunurile sub formă de depozit pentru două săptămâni, în luna decembrie a anului trecut, de la o persoană necunoscută care i-a plătit suma de 2.000 lei şi care i-a spus că nu are documente de provenienţă pentru acestea.

Proprietarul nu a mai revenit după marfă, a susținut clujeanul, care acum este cercetat în libertate pentru deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel