Urmărește emisiunea live
Ceres în Balanță de pe 19 decembrie 2022. Ce aduce acest nou tranzit al lui Ceres și la ce să te aștepți
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Luni, 19 decembrie, Ceres iese din semnul Fecioarei și intră în Balanță. Vrei să știi ce aduce acest nou tranzit al lui Ceres și la ce să te aștepți? Îți spune Astrosens.ro.

Ceres iese azi din semnul Fecioarei, o zodie de pământ și intră în semnul Balanței, o zodie de aer. Iată ce ne rezervă acest lucru!

Să nu uităm că Ceres în Fecioară a reprezentat un tranzit care, cel mai probabil, ți-a dat viața peste cap. Cu Ceres în Fecioară, au ieșit la suprafață temeri, îngrijorări sau chiar o anxietate copleșitoare. În această etapă, te-ai confruntat cu un prea plin al grijilor și al fricilor din care nu doar că a trebuit să tai, ci să faci din ele ceva productiv.

Amintim și cine este Ceres. Este numele unui asteroid dar și numele roman pentru Demeter, zeița Recoltei, și reprezintă o figură maternă titanică, chiar copleșitoare. Când fiica lui Ceres, Persefona, a fost răpită, Ceres a dezlănțuit o secetă cumplită, înfometând toate formele de viață până când fiica ei va fi înapoiată. Numai prin încheierea unei înțelegeri, zeii puteau restabili echilibrul. Persefona își petrecea trei anotimpuri deasupra pământului, alături de mama ei, și un anotimp, mai precis iarna, cu noul ei soț, ca regină a iadului.

În astrograma natală, Ceres vorbește despre echilibru, anotimpuri și cicluri și despre atașamentele și sentimentele care pot arunca totul în dezordine. Ceres poate da indicii în vremurile în care te-ai simțit sufocat de părinți sau, dimpotrivă, de părțile în care te-ai simțit neglijat, care încă au nevoie de hrană.

Vedeți continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel