Cererea de intrare în insolvenţă a CE Hunedoara, anulată şi rejudecată
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Curtea de Apel (CA) Alba Iulia a admis marţi apelul formulat de Sindicatul 'Noroc Bun' Petroşani împotriva sentinţei prin care Tribunalul Hunedoara a admis, în 7 ianuarie, cererea de intrare în insolvenţă a Complexului Energetic Hunedoara (CEH), aceasta fiind anulată şi cauza trimisă spre rejudecare la instanţa de fond.

"Instanța a admis apelul declarat de Sindicatul 'Noroc Bun' Petroșani și a anulat sentința atacată, dosarul fiind trimis spre rejudecare la Tribunalul Hunedoara", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al CA Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Practic, prin decizia CA Alba Iulia, intrarea în insolvență a CEH a fost anulată, cererea de deschidere a procedurii insolvenței urmând să fie reanalizată.

"Respinge excepția inadmisibilității apelului declarat de Sindicatul 'Noroc Bun' Petroșani. Admite apelul declarat de Sindicatul 'Noroc Bun' Petroșani împotriva Sentinței nr.1/F/CC/2016 pronunțată de judecătorul sindic în dosar nr.5194/97/2015. Anulează sentința atacată și trimite cauza spre rejudecare aceleiași instanțe", se precizează în minută.

[citeste si]

Potrivit acestei surse, instanța a respins excepția privind lipsa calității de reprezentant a directorului general al CEH în formularea apelului.

De asemenea, a fost respinsă excepția lipsei calității procesuale și a inadmisibilității apelurilor declarate de creditorii SC Constantin Grup SRL București, SC Hidroconstrucția SA București, SC Deloitte Consultanță SRL București, SCArmor Security SRL Criscior — în insolvență.

CA Alba Iulia a mai respins ca rămase fără obiect apelurile declarate de creditorii SC Constantin Grup SRL București, SC Hidroconstrucția SA București, SC Deloitte Consultanță SRL București, SC Armor Security SRL Criscior — în insolvență, precum și apelul debitoarei CEH declarat împotriva aceleiași sentințe.

Decizia este definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel