Ceremonia de premiere a Prințului Harry și Meghan Markle. Cât va costa un loc la masa regală
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
 Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Biletele la prestigioasa ceremonie de decernare a premiului Robert F. Kennedy Ripple of Hope pentru Prințul Harry și Meghan Markle vor fi vândute la un preț uimitor.

Ducele și ducesa de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, vor primi prestigiosul premiu Robert F. Kennedy Ripple of Hope pentru că au luptat împotriva rasismului în familia regală. Ceremonia de premiere va avea loc pe 6 decembrie, iar prețurile biletelor sale au uimit aparent oamenii, potrivit Republik World.

Potrivit unui raport al Express UK, atât Prințul Harry, cât și Meghan Markle vor participa la ceremonia de premiere, care va avea loc la New York. Cu toate acestea, prețurile biletelor la ceremonie sunt extrem de mari și oferă, de asemenea, șansa oamenilor de a sta la masa principală cu Sussex.

Pentru oaspeții care doresc să participe la ceremonie  și care vor să fie aproape de membrii regali, prețul biletului este de până la 840.000 de lire sterline.

Kerry Kenedy despre motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle sunt premiați

Într-un interviu acordat lui Vantiatis, Kerry Kennedy, fiica lui Robert F. Kennedy și președintele fundației, a amintit că cuplul este felicitat pentru poziția lor eroică împotriva rasismului în familia regală. 

Ea a lăudat cuplul și a spus: ”Au mers la cea mai veche instituție din istoria Marii Britanii și le-au spus ce au făcut greșit, că nu pot avea rasism structural în cadrul instituției; că nu pot menține o neînțelegere despre sănătatea mintală”.

Kennedy a adăugat că deși perechea era conștientă de consecințele declarațiilor lor, aceștia nu au ezitat să vorbească împotriva familiei lor: ”Au făcut-o oricum pentru că au crezut că nu ar putea trăi cu ei înșiși dacă nu pun la îndoială această autoritate. Cred că au fost eroici făcând acest pas”.

Acest lucru a venit după interviul exploziv al Prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey. În timpul discuției, cuplul a susținut că un senior din cadrul Familiei Regale a făcut comentarii rasiste despre culoarea pielii fiului lor Archie. 

Citește și:

Meghan Markle va susține un discurs... scump. Participanții plătesc și 5.000 de dolari pe un loc, iar fosta actriță ar putea încasa milioane

Meghan Markle urmează să vorbească despre „puterea femeilor” la o cină exclusivistă din SUA luna viitoare, a fost anunțat de reprezentanții cuplului regal. Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, locuiește în prezent în conacul de 14 milioane de dolari din California, alături de Prințul Harry, după ce s-a retras din rolul activ de membru al Familiei Regale. Aceasta va fi intervievată pe scenă în timpul evenimentului numit „Puterea femeilor: o seară cu Meghan.”

Ducesa va urca pe scenă alături de rabinul Sandy Sasso, prima femeie rabin hirotonită de mișcarea Iudaismului Reconstrucționist, la evenimentul, care are loc la Hotelul Marriot Downtown din Indianapolis, Indiana, pe 29 noiembrie. Biletele pentru eveniment costă 5.000 de dolari per masă, iar orice fotografie sau înregistrare fiind interzisă.

Nu se știe cât de mult va fi plătită Meghan pentru apariție, totuși experții în PR au prezis anterior că ar putea câștiga până la 1 milion de lire sterline per discurs... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel