Data publicării:

Cercetătorii spun că pretinsele „cadavre extraterestre“ prezentate în Congresul din Mexic sunt falsuri

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Captură foto YouTube
Foto: Captură foto YouTube
Presupușii extratereștri au fost prezentați în Congresul din Mexic, dar fără a exista OZN-uri în formă de farfurii deasupra clădirii istorice, precum cele din filmele de la Hollywood.

Sesiunea, fără precedent în Congresul mexican, a avut loc la două luni după una similară din Congresul SUA, în care un fost ofițer de informații al Forțelor Aeriene ale SUA a susținut că țara sa a fost probabil conștientă de activitatea „non-umană” încă din anii 1930, scrie APNews.

Jurnalistul mexican José Jaime Maussan a prezentat două cutii cu presupuse mumii găsite în Peru, pe care el și alții le consideră „ființe non-umane care nu fac parte din evoluția noastră terestră”.

Corpurile zbârcite cu capetele deformate i-au lăsat îngroziți pe cei din parlament, iar clipurile s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare.

„Este regina tuturor dovezilor”, a susținut Maussan. „Adică, dacă ADN-ul ne arată că sunt ființe non-umane și că nu există nimic care să arate așa în lume, ar trebui să o luăm ca atare.”, a spus el.

Acesta a avertizat că nu vrea să se refere la ei ca fiind „extratereștri” ... încă.

Corpurile aparent uscate datează din 2017 și au fost găsite adânc în subteran, în deșertul nisipos de coastă peruan Nazca. Zona este cunoscută pentru figurile enigmatice gigantice răzuite în pământ și văzute doar din aer. Majoritatea atribuie Liniile Nazca unor comunități indigene antice, dar formațiunile au captat imaginația multora.

CITEȘTE ȘI       -        „Cadavrele extraterestre” misterioase, non-umane, descoperite în Cusco, au fost expuse în premieră în Congresul din Mexico City / video

În 2017, Maussan a făcut afirmații similare în Peru, iar un raport al parchetului țării a constatat că cadavrele erau de fapt „păpuși fabricate recent, care au fost acoperite cu un amestec de hârtie și adeziv sintetic pentru a simula prezența pielii”.

Raportul a adăugat că figurile au fost aproape sigur create de om și că „nu sunt rămășițele extratereștrilor ancestrali pe care au încercat să le prezinte”.

Corpurile nu au fost dezvăluite public la momentul respectiv, așa că nu este clar dacă sunt aceleași cu cele prezentate congresului din Mexic.

Miercuri, Julieta Fierro, cercetător la Institutul de Astronomie de la Universitatea Națională Autonomă din Mexic, a fost printre cei care și-au exprimat scepticismul, spunând că multe detalii despre cifre „nu au sens”.

Fierro a adăugat că afirmațiile cercetătorilor conform cărora universitatea ei a susținut presupusa lor descoperire sunt false și a remarcat că oamenii de știință ar avea nevoie de o tehnologie mai avansată decât razele X pe care pretindeau că le folosesc pentru a determina dacă respectivele corpuri calcifiate sunt „non-umane”.

„Maussan a făcut multe lucruri. Spune că a vorbit cu Fecioara din Guadalupe”, a spus ea. „Mi-a spus că extratereștrii nu îmi vorbesc așa cum vorbesc cu el pentru că nu cred în ei.”, a precizat aceasta.

Julietta Fiero a adăugat că este ciudat că au extras din Petru ceea ce ar putea fi cu siguranță o „comoară a națiunii”, fără a-l invita pe ambasadorul peruan.

Congresmanul Sergio Gutiérrez Luna, de la partidul de guvernământ Morena, a precizat că Congresul nu a luat o poziție cu privire la tezele prezentate în timpul sesiunii de peste trei ore.

Gutiérrez Luna a subliniat importanța de a asculta „toate vocile, toate opiniile” și a spus că este pozitiv că există un dialog transparent pe problema extratereștrilor.

În SUA, în iulie, maiorul în retragere David Grusch a susținut că SUA ascunde un program de lungă durată care preia și efectuează ingineria inversă a obiectelor zburătoare neidentificate. Pentagonul a negat afirmațiile sale.

Mărturia foarte așteptată a lui Grusch în fața unei subcomisii de Supraveghere a Camerei a fost cea mai recentă incursiune a Congresului SUA în lumea UAP – sau „fenomene aeriene neidentificate”, care este termenul oficial pe care guvernul SUA îl folosește pentru OZN-uri.

CITEȘTE ȘI         -        NASA, anunț important despre viața extraterestră, la o zi după ce două pretinse „cadavre extraterestre” au fost expuse în Congresul din Mexic / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel