Cerbul de Aur. Cum s-a decis ca Iulia Vântur să prezinte festivalul - culise
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Iulia Vântur se află pentru câteva zile în România și urcă cu mândrie pe scena festivalului “Cerbul de Aur” pe care îl și prezintă în Piața Sfatului din Brașov.

Susținută din culise de părinții săi, vedeta strălucește la propriu. E într-o formă de zile mari și chiar dacă nu dorește să facă declarații cu privire la relația pe care o are cu celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan, Iulia Vântur abia așteaptă să se întoarcă în India, acolo unde va anunța un proiect special pe care îl va lansa imediat după ce va ajunge acolo. Înainte de a  urca pe scena “Cerbului de Aur”, vedeta și-a făcut timp să răspundă la câteva întrebări pentru DC NEWS!

(oar_w460)

(oar_w460)

- Iulia, cum merg pregătirile pentru “Cerbul de Aur”? Ai emoții?

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, și, cu cât mă apropii de data de început, emoțiile cresc. Este o responsabilitate mare, sunt foarte mulți oameni implicați, “Cerbul de Aur” revine la Televiziunea Română într-un an aniversar, important pentru România, 100 de ani de la Marea Unire și 50 de ani de la prima ediție a “Cerbului de Aur”.

- De când nu ai mai venit în România?

Am fost de curând să-mi văd părinții, în urmă cu o lună jumătate. Venisem direct de la premiile  IIFA, echivalentul Oscar-ului Bollywoodian, unde am fost invitată să cânt și să dansez, împreună cu actorul Bobby Deol. 

- Ce așteptări ai de la această ediție aniversară a “Cerbului de Aur”?

Toată echipă “Cerbului de Aur” își dorește și muncește non stop pentru că această ediție să fie una cu adevărat specială, demnă de celebrarea a 100 de ani de la Marea Unire și 50 de ani de la prima ediție a Festivalului. Vom face tot ce ne stă în putere să aducem publicului un spectacol frumos, surprinzător.

- Îți vor fi alături și părinții tăi? Vei reuși să petreci acum timp alături de ei?

Chiar dacă știu că nu voi reuși să petrec prea mult timp cu părinții mei, îmi doresc să îi am aproape atunci când voi urcă pe scena “Cerbului de Aur”, știu că vor fi fericiți și mândri de mine.

(oar_w460)

- Cine se va ocupa de ținutele pe care le vei purta pe scena “Cerbului”? Ți-ai adus și din India câteva piese de rezistență? Câte rochii vei schimba de fapt?

Am ales să lucrez cu Eniko Szanto, cea care s-a ocupat de stylingul meu la “Dansez pentru tine” timp de 8 ani. Mă bucur să lucrez cu ea pentru că știe foarte bine ce-mi place, ce mi se potrivește. Este important să lucrez cu echipa cu care mă simt atât de confortabil, în care am încredere. Voi purta rochii superbe, de la designerii mei preferați, cu care am lucrat în trecut: Cristina Săvulescu, Marquise, Privato, Cellini, Mihaela Glăvan.

(oar_w460)

Ești superstițioasă înainte de a urca pe scenă și a prezenta evenimente? Ai talismane norocoase la tine sau obiecte de care nu te lipsești niciodată atunci când mergi la job-uri importante?

Am emoții foarte mari, este un festival important pentru români, am crescut urmărind recitalurile din Piața Sfatului, din Brașov. Acum voi urca pe aceeași scenă și am o mare responsabilitate. Port un talisman, un pandantiv pentru protecție zilnic, nu neapărat la spectacole.

- Cât de repede ai luat decizia de a accepta să prezinți "Cerbul de Aur"?

M-am bucurat și m-am simțit onorată că Televiziunea Română m-a invitat să prezint un festival atât de important în istoria televiziunii. În aceeași perioadă aveam alte 2 proiecte în India și Londra însă lucrurile s-au aranjat în așa fel încât am putut să vin să prezint festivalul. Eu cred că toate se întâmplă așa cum e mai bine.

Citiți mâine partea a doua a interviului cu Iulia Vântur pentru DC NEWS!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel