Cerbul de Aur 2018: Iată secretul Iulianei Tudor!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Iuliana Tudor se pregătește intens pentru Cerbul de Aur. Pe 2 septembrie, vedeta va fi gazda unui spectacol inedit de folclor, acolo unde vechiul și noul se vor întâlni pe scena din Piața Sfatului de la Brașov. 

Pregătirea pentru Cerbul de Aur 2018 implică și o atentă grijă față de imaginea vedetei TVR și energia pe care aceasta o are de drămuit, muncind cot la cot cu echipa ei pentru a pune foarte bine la punct toate detaliile spectacolului. 

(oar_w460)

“Ca să fiu în formă maximă și să am enegia necesară pe scenă sunt foarte atentă la alimentație. Am mărit cantitățile de alimente verzi, mănânc pătrunjel în fiecare zi, mă ajută mult, îmi iau proteină din cereale și pește. În fiecare dimineață consum pe stomacul gol o cană de apă cu lămâie și peste zi, două linguri de ulei de măsline, pentru că stresul creează un discomfort stomacului, iar uleiul de măsline îl protejeaza”, a mărturisit vedeta pentru DC News.

(oar_w460)

Cât despre ritualurile de beauty, Iuliana Tudor recunoaște că nu se abate de la programul de somn de 8 ore, pentru că trebuie să fie odihnită și relaxată.

“In ultima săptămână înainte de Cerbul de Aur nu am abdicat de la programul de somn de 8 ore, singurul și cel mai bun remediu pentru refacere. Pentru întreținere și frumusețe sunt adepta produselor cosmetice apicole, produse în România și a uleiului de cocos pentru corp. Mai folosesc vitamina A uleioasă și beau 2 litri de apă plată pe zi, pentru hidratare”, a mai adăugat Iuliana Tudor.

(oar_w460)

Deși are 20 de ani de experiență pe scenă, prezentatoarea și vedeta TVR ne-a mărturisit că încă îi sare inima din piept în momentul în care trebuie să intre în direct. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel