Cerbul de Aur 2018. Reguli pe care trebuie să le știi
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Marți, 28 august, la sediul Primăriei Municipiului Brașov, a avut loc o conferință dedicată deschiderii Festivalului Cerbul de Aur, la care au participat Directorul Festivalului, Smaranda Vornicu, Primarul Municipului Brașov, George Scripcaru, Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea și reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, Poliției și ISU Brașov.

„Cerbul de Aur este un brand deosebit de important pentru TVR, pentru România și pentru Brașov. Este un eveniment complex, care presupune un efort colectiv uriaș. Mulțumesc autorităților locale, Primăriei, Consiliului Județean pentru acest parteneriat care se desfășoară în condiții foarte bune, dar și locuitorilor Brașovului pentru că sunt alături de noi la acest eveniment", a declarat Smaranda Vornicu, Directorul Festivalului.

„Suntem cu toții alături în acest proiect și doresc să le mulțumesc tuturor pentru implicare. Sunt optimist că vom avea o ediție memorabilă, așa cum se cuvine momentului aniversar pe care îl marcăm. Brașovul și brașovenii merită acest Festival!", a declarat George Scripcaru, Primarul Municipiului Brașov.

„Pentru Brașov, Festivalul Cerbul de Aur este cel mai important eveniment organizat în anul aniversării Centenarului. Mă bucur că echipa TVR a filmat postcard-urile concurenților în județul Brașov, promovând obiectivele turistice care sunt prezentate și în aplicația Brașov Tourism, recent lansată de Consiliul Județean", a declarat Adrian Veștea, Președintele Consiliului Județean Brașov.

Precizări importante

În cadrul evenimentului, Smaranda Vornicu a prezentat o serie de informații legate de accesul în arenă și alte detalii legate de organizarea Festivalului.

Astfel, pe tot parcursul Festivalului, publicul poate intra în arenă de la ora 18.45, porțile urmând a se închide la ora 20.20, întrucât este un eveniment televizat. Pentru accesul în Piața Sfatului sunt amenajate 14 porți și 4 puncte de acces A, B, C și D – trei în Strada Mureșenilor și unul în Strada Albert Hirscher. Astfel, pentru spectatorii care au bilete pe rândurile de la 1 la 25, recomandarea organizatorilor este de a folosi intrarea din Strada Mureșenilor cea mai apropiată de scenă, iar cei care au bilete cu locuri plasate începând de la rândul 26 au la dispoziție celelalte trei intrări. Accesul la locurile din tribună se face pe scările care se află în spatele tribunei.

Abonamentele trebuie păstrate pe toată perioada Festivalului, accesul se va face zilnic, pe baza acestui document. Spectatorii care ies din arenă vor primi o brățară care va avea culori diferite în fiecare zi.

Spectatorii trebuie să aibă în vedere și regulile valabile la Festivaluri de amploare, o serie de obiectele fiind interzise în arenă. Întregul Regulament va putea fi consultat pe site-ul Festivalului ceruldeaur.ro și la arenă, afișat în locuri vizibile.
Obiectele interzise care vor trebui lăsate la intrare, precum și cele pierdute în arenă, vor fi gstionate împreună cu autoritățile locale.

(w670)

Parcările pentru public recomandate de autorități sunt cele din Strada Pieței – lângă Spitalul Regina Maria, Parcarea Bibliotecii Județene – Strada Livada Poștei, Parcarea Centrul Civic și Parcarea Gara Brașov. Plata parcării nu intră în prețul biletului.

Biletele pentru Festival sunt disponibile pe site-ul Eventim și în rețeaua partenerilor săi: Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărturești, Diverta si Humanitas. De asemenea, începând de astăzi, 28 august, a fost deschis un punct de vânzare și la Muzeul Sfatului din Brașov.

Desfăşurat în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, în anul Centenarului României şi semicentenarului Cerbului de Aur, festivalul va avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului, spectacolul România Centenar şi evenimente adiacente.

La jumătate de veac de la prima ediţie a Cerbului de Aur, pe scena Festivalului vor susţine recitaluri James Blunt, Amy Macdonald, Andra, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, The Motans, Carla's Dreams, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Humans, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira, Edvin Marton și vedeta Galei, Nicole Scherzinger.

Secţiunea concurs a Festivalului, va avea 18 protagonişti. Artişti din 15 ţări vor încerca să obţină Marele Trofeu al Festivalului Cerbul de Aur sau unul dintre celelalte premii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel