CEO Google, mort. O afacere cu prostituate și heroină
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
The Mirror
The Mirror
Un fost director executiv al gigantului Google a murit după ce o prostituată de lux i-a injectat o doză fatală de heroină în timpul unei aventuri pe yachtul lui Forrest Timothy Hayes, spun investigatorii.

Alix Tichelman, în vârstă de 26 de ani, a fost arestată de poliția din Santa Cruz la 4 iulie și acuzată pentru uciderea lui Forrest Hayes (51 de ani), tată a cinci copii care a lucrat la Google, Aple și Sun Microsystems.

Incidentul a avut loc în noiembrie 2013, când Hayes și Tichelman s-au întâlnit pe yachtul primului, într-un port din Santa Cruz. Poliția susține că momentul în care prostituata îl injectează pe fostul șef Google cu heroină a fost surprins de camerele de supraveghere, scrie The Independent.

Poliția o acuză pe Tichelman că, în loc să-l ajute pe Hayes, și-a strâns cu nonșalanță lucrurile și a plecat.

O prostituată româncă, ucisă într-un bordel din Germania

"Filmarea arată cum victima suferea complicații medicale și devenea inconștientă", spune un oficial al poliției. "În loc să-i ofere primul ajutor sau să sune la 911, domnișoara Tichelman și-a strâns lucrurile, inclusiv heroina și acele".

"În filmare se vede cum domnișoara Tichelman trece de câteva ori peste trupul victimei în timp ce-și lua lucrurile. La un moment dat, trece peste victimă pentru a termina un pahar de vin", mai spune polițistul.

Alex Tichelman, crescută în Georgia, s-a mutat în California pentru a deveni model. Ea a mărturisit poliției că a avut peste 200 de clienți, care adesea îi ofereau 1.000 de euro pentru un rendez-vous.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel