Cenaclul Flacăra. Andrei Păunescu, anunț. Ce se întâmplă cu biletele
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Florin Piersic va participa la „Remember Cenaclul Flacăra Adrian Păunescu", la Casa Studenților din Cluj-Napoca, eveniment programat duminică, 21 octombrie.

Pentru evenimentul programat de la ora 19.00, biletele s-au epuizat de mult. Cererea a fost atât de mare încât s-a decis organizarea unui nou spectacol pe data de 11 noiembrie.  

Sâmbătă, Andrei Păunescu a anunțat pe Facebook că „organizatorul Turneului nostru Național din această toamnă a decis în ultimul moment să amânăm spectacolul nostru din Iași de pe 11 noiembrie 2018 (Sala Sporturilor). Toate detaliile despre noua dată și despre biletele deja achiziționate le puteți afla de la Spotlight și de la Entertix, eu urmând să comunic aici (n.r. pe Facebook) noutățile, de îndată ce există certitudini”. „Vă mulțumesc mult pentru înțelegere, nu au fost nici decizia, nici dorința noastră și sperăm să ne vedem cât mai curând, să facem împreună întâlnirea pe care o așteptăm, ne-o dorim și pe care, din păcate, o amânăm”, a mai transmis Andrei Păunescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel