Celtic, învinsă de Livingston, a pierdut primul loc în campionatul Scoţiei
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Celtic a fost învinsă duminică în deplasare de Livingston, cu 2-0, şi a pierdut primul loc în campionatul de fotbal al Scoţiei, la trei zile după ce se impusese cu 2-0 acasă în faţa lui CFR Cluj în Grupa E a Europa League

În meciul de pe stadionul Tony Macaroni, Livingston a înscris prin Scott Robinson (minutul 47) şi Lyndon Dikes (73). Celtic a rămas în zece oameni în minutul 26, când Ryan Christie a văzut cartonaşul roşu. Meciul a contat pentru etapa a 8-a campionatului.

Antrenorul învinşilor, Neil Lennon, a folosit următorii jucători: Fraser Forster - Moritz Bauer, Christopher Jullien, Ajer, Boli Bolingoli (Jonathan Hayes, 73) - Scott Brown (Olivier Ntcham, 75), Callum McGregor - James Forrest (Vakoun Issouf Bayo, 55), Ryan Christie, Mohamed Elyounoussi - Odsonne Edouard.

Celtic a rămas cu 19 puncte şi a fost devansată de marea rivală Rangers, ce are 21 de puncte după ce a surclasat-o duminică pe teren propriu pe Hamilton Academical, scor 5-0.

Pe locul 7, cu 11 puncte, este Kilmarnock care, cu Laurenţiu Brănescu între buturi, a trecut sâmbătă cu 1-0 în deplasare de Hearts.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel