Celine Dion revine pe scenă, din august
Data publicării:
Autor: Iulia Constantinescu
WhatsApp
Celine Dion
Celine Dion
Celine Dion, s-a retras din lumea muzicii în urmă cu un an, pentru a fi alături de soțul ei, Rene Angelil, bolnav de cancer. De curând, celebra cântăreaţă a anunţat că revine pe scenă.

Celine Dion spune că a luat această decizie de dragul soţului ei.  "Vrea să mă vadă din nou pe scenă pentru că sunt interpreta lui preferată", a declarat solista canadiană de 47 de ai, referindu-se la soțul ei, care are 73 de ani și se află în convalescență, foarte slăbit, după o recădere a cancerului la gât de care suferă de mai mulți ani.

Artista va da concerte la cazinoul Caesars Palace din Las Vegas începând din 27 august și a explicat că, până în prezent, nu a fost pregătită emoțional pentru a face acest pas și a preferat să se concentreze pe familia sa, care are nevoie de prezența ei.

"Acest spectacol va fi pentru el', a subliniat Celine Dion, mărturisind că este foarte impresionată de faptul că Rene Angelil vrea ca ea să fie puternică și să se simtă bine pe scenă. "Nu este egoist (..:) și îmi spune: Sunt alături de tine și vreau să revii" în showbiz, a afirmat ea, precizează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel