Celebrul Tom Cruise din Top Gun: Maverick, alături de Armata română. Imagine de colecție cu Tom Cruise și Forțele Aeriene Române
Autor: Darius Muresan | Publicat pe: 17 iul 2022, 16:29
WhatsApp
Tom Cruise, foto: MApN
Tom Cruise, foto: MApN
Tom Cruise e fără îndoială actorul momentului. Încasările din filmul Top Gun: Maverick au bătut toate recordurile, iar celebrul actor american și-a făcut apariția la evenimentul The Royal International Air Tattoo, cel mai mare show de aviație militară din lume.

Evenimentul The Royal International Air Tattoo are loc în Marea Britanie.

În tot acest context, Tom Cruise a avut o întâlnire cu căpitanul Claudia Pop, prezentă la eveniment.

Selfieul făcut de căpitanul român cu celebrul actor a fost postat pe pagina oficială a Ministerului Apărării Naționale, stârnind mii de aprecieri în doar câteva minute.

În imagini îl putem vedea pe Tom Cruise, arătându-și sprijinul pentru Forțele Aeriene Române.

„Duminică, iulie, peste 30 de grade Celsius...

Unii se relaxează, alții se pregătesc pentru o nouă săptămână...în timp ce colega noastră, căpitanul Claudia Pop, se întâlnește cu căpitanul Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) din Top Gun, la The Royal International Air Tattoo.

Pe voi unde vă surprinde ziua de astăzi?”, se arată în postarea MApN.

Top Gun: Maverick

Continuarea Top Gun, realizată după 36 de ani de la filmul original, a câştigat aprecierile criticilor. Tom Cruise joacă rolul pilotului de încercare din marina americană Pete Maverick Mitchell, care acum este căpitan şi a cărui misiune este de a instrui piloţi mai tineri pentru a participa la bombardarea unei uzine de uraniu îmbogăţit dintr-o ţară agresoare, amintește Agerpres.


Top Gun: Maverick a devenit pelicula cu cel mai mare succes comercial al anului pe plan mondial, cu încasări totale care depăşesc un miliard de dolari: 522 de milioane de dolari pe piaţa nord-americană şi 484 de milioane de dolari în restul lumii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?