Celebrul Marius Mihalache trăiește în America! Va concerta pe Liberty Island alături de o super artistă!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Marele virtuoz al țambalului, Marius Mihalache duce o viață lipsită de griji alături de soția sa, artista Arabela Nicolau. 

Cei doi pregătesc proiecte inedite  pentru fanii lor. Pe lângă un super concert care va avea loc la New York, alături de o artistă în mare vogă, Marius Mihalache și Arabela Nicolau vor susține un spectacol la Teatrul Național din București, pe data de 8 septembrie. Cum e viața lor în America, acolo unde trăiesc când nu sunt în România și cât de bine se înțeleg cu copiii, aflat din partea a doua a interviului pentru DC NEWS.

(oar_w460)

- V-ați mutat la un moment dat din România, în America, la New York! Ați revenit pentru moment în țară ca să dați curs proiectelor  profesionale. Luați în calcul mutarea definitivă în America sau cum e? Aveți casă și aici și acolo și puteți merge când vreți în State?

Am plecat în America atunci când eram însărcinată cu Emily, aveam cinci luni de sarcină. Ne-am hotărât foarte brusc. De fapt o prietenă de-a mea din facultate ne-a lansat ideea și Marius a și luat bilete de avion spre New York. Ne-am făcut bagajele și am plecat. Ne-am dorit să le dăm copiilor alt start în viață, dacă tot aveam această posibilitate. Lorin oricum urma să plece și el la facultate, la Berklee, așa că deja totul era gândit și planificat. Avem o casă închiriată pe malul oceanului, langă aeroportul JFK și ne întoarcem la ea de fiecare dată cu nerăbdare. Facem naveta între România și America pentru că nu abandonăm oamenii care ne iubesc și pe care îi iubim, dar da, acolo locuim oficial. 

- De ziua ta ați fost într-o vacanță în Grecia, care s-a lăsat cu peripeții! Cum a fost de fapt, povestește-ne puțin, te rog!

Hahaha, păi noi suntem familia mereu în căutare de peripeții, altfel nu se poate. Am ajuns  undeva pe la 12 noaptea în Grecia și pentru că era deja târziu și nu am vrut să ne obosim, destinația finală fiind Lefkada, am decis să ne odihnim într-un sat din drumul nostru, la o mini pensiune pe care o găsisem pe internet. Zis și făcut. Ne-am luat bagajele și am intrat în curtea unde GPS-ul ne arată că ar fi destinația. Lumina, voci puternice, muzică…era totul cum trebuia. Am sunat la sonerie și ni s-a deschis poarta. Am intrat frumos în casă, multe încălțări la ușă. Asta e, ne-am zis. Iată că a ieșit și proprietarul, un puști de vreo 20 de ani. Ne-am salutat, am urcat să ne luăm camera spunându-i că avem rezervare pe numele meu. El se uită la noi cam ciudat, apoi a început să râdă ”O, nu! Cu siguranță nu sunteți cazați aici, aceasta este casa mea. Pensiunea pe care o căutați se află puțin mai sus, la două case distanță”. Vă dați seama cum arătam 3 adulți, un copil ce dormea în brațele mele, bagaje după noi, în casa omului☺)) Ne-am pus pe un râs zdravăn și am pornit spre locația finală. Și de aici a continuat drumul spre peripeții. Capul spart al lui Emily în prima zi în care am ajuns în Lefkada, drumuri greșite pe care le-am făcut prin munți noaptea, nu vedeam nimic și în stânga era o prăpastie mare. Drumul nu exista pe GPS, îl greșisem de fapt, dar bine că norocul nostru se cheamă Marius☺)) care este un șofer desăvarsit.

(oar_w460)

- Mai urmează și alte vacanțe cu familia în perioadă următoare?

Noi mereu suntem în vacanțe atunci când avem concerte, dar una de relaxare nu vom avea curând. Urmează o perioadă aglomerată, turneu în țară și în afară, lansări de single pe rețelele online Spotify, iTunes, relansarea site-ului lui Marius și o grămadă de alte surprize. 

- A fost apoi ziua lui Lorin, băiatul cel mare al lui Marius! Cum l-ați serbat și ce cadouri obișnuiți să-i faceți? Cum te înțelegi cu Lorin? Te-a acceptat repede în familie? Faceți echipă bună și pe scenă...

Da, a fost ziua lui pe data de 9 august. I-am organizat o petrecere surpriză împreună cu prietenii lui. Lori s-a gândit să își cheme cei mai buni prieteni ai lui la noi acasă, numai că ei îl anunțau pe rând că nu o să ajungă pentru că au diferite probleme. Unul dintre ei a zis că bunicul său e la spital, altul că e plecat din București, alții că au pierdut avioane, singura fată din gașcă trebuia să meargă la fotbal ☺))) A fost foarte trist, dar ascundea foarte bine dezamăgirea provocată de prieteni. Apoi Marius s-a hotărat să îl scoată în oraș, așa ca băieții, timp în care am reușit să ascund 15 oameni în dormitorul lui. Nu a bănuit nimic. Când a ajuns acasă, Emily i-a spus că avem o surpriză pentru el ”Uite, Lori, sunt niște gagici la tine în cameră”. A fost foarte surprins să își vadă prietenii acolo. Chiar nu s-a așteptat. A fost o zi pe care nu cred că o va uita niciodată.

Legătura mea cu Lorin este asemănătoare cu legătura pe care o am cu Emily. Îl iubesc foarte mult, și el pe mine la fel. 

Marius a contribuit foarte mult la creșterea lui Lorin, și știm cu toții că modelul lui Lori este Marius. Ne înțelegem foarte bine și suntem o familie foarte închegată, unită și puternică, atât pe scenă, cât și acasă.

(oar_w460)

(oar_w460)

- Cum a luat naștere proiectul Săftița?

Săftița este un proiect ce unește sufletele românilor prin cântecul vechi, evident, gândit în manieră unică a lui Marius Mihalache. Cei care vor veni la spectacol vor descoperi o lume a dorințelor, a patimilor, a iubirii și a trădării. Povești pe care Săftița noastră le parcurge de-a lungul vieții ei, trecând prin amintirea pețitului, prin amintirea faptului că este iubită dar lăsată, parcurgem împreună stările euforice ale Săftiței noastre care își vinde sufletul necuratului ca să uite de bărbatul ce i-a furat visele.

- Ce proiecte profesionale mai pregătiți? Am înțeles că se anunță un spectacol de senzație în luna septembrie...

Da, vom pregăti un spectacol la Teatrul Național București, pe data de 8 septembrie, împreună cu domnul Ion Caramitru și alți invitați, dar vă spunem totul în câteva săptămâni. Până atunci vă invităm să urmăriți pagina oficială de Facebook a lui Marius Mihalache: https://www.facebook.com/mariusmihalache.official  de unde vă vom ține la curent cu ultimele detalii.

- Cum e Marius cu programul, cu spectacolele? Mergeți împreună peste tot? Nu se gândește să facă un film despre viața lui?

Marius este foarte încărcat, stă foarte mult în studio, face și muzică de film, scrie și muzică pentru alți artiști, pentru noi. Dar da, mergem împreună peste tot pentru că eu mă și ocup de agenda lui, concerte, întâlniri. Despre film, da, ar fi un film interesant. Tocmai zilele trecute povesteam despre perioada Șarpele Roz și cât de interesant ar fi să facem un documentar cu acea perioadă, sau chiar o piesă de teatru, pentru că poveștile sunt fabuloase și nu mulți le cunosc.

(oar_w460)

                      Lady Gaga, Surse foto: Facebook

- A primit propuneri interesante de afară? Lucrează cu oameni cunoscuți de peste hotare?

Da, a avut diverse colaborări. Ultima propunere a venit din partea fostului manager al lui Marius din SUA, Chris Douglas, o întâlnire între el și Lady Gaga, în New York, un concert care se va ține pe mica insulă Liberty Island. Sunt încă foarte multe de pus la punct pentru un concert așa mare. Așteptăm toate aprobările și anunțarea datei show-ului care va fi de mare anvergură.

- Lorin e talentat ca tatăl său. Vă calcă și Emily pe urme?

Lorin este foarte talentat și cred că deja a demonstrat lucrul acesta. Are deja mulți fani și pe noi ne bucură, evident, acest lucru. În ianuarie va pleca în Cuba, la Drum Fantasy Camp unde îl va întâlni Dave Weckl și unde îl va avea ca profesor. Este foarte încântat și abia așteaptă întâlnirea cu acesta. 

Iar în ceea ce o privește pe Emily, cu siguranță va cânta și ea. La 3 ani are prima ei melodie înregistrată. Îi place țambalul, și tobele, dar și să cânte cu vocea, ceea ce pe mine mă face să cred că va fi o combinație de senzație. 

Citiți aici prima parte a interviului cu Arabela Nicolau, soția celebrului artist Marius Mihalache, pentru DC News!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel