Celebrul actor Sean Penn planifică să revină în Ucraina și să lupte împotriva Rusiei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sean Penn
Sean Penn
Actorul american Sean Penn a susținut în repetate rânduri Ucraina în războiul pe care Rusia l-a declanșat pe 24 februarie. Momentan, vedeta îi ajută pe migranții ucraineni, dar intenționează să vină în Ucraina pentru a apăra țara de invadatorii ruși alături de alți militari.

„Intenționez să mă întorc în Ucraina. Dar nu sunt un idiot, nu sunt sigur dacă pot oferi ceva. Nu pierd timpul trimițând mesaje președintelui sau personalului său în timp ce sunt sub asediu” a remarcat actorul, potrivit B1TV.

Starul american a adăugat că nu ar părăsi Ucraina dacă ar avea o armă în mână. Potrivit presei ucrainene, Sean Penn a venit  la începutul lunii februarie pentru a filma un documentar, dar a fost nevoit să părăsească Ucraina.

„Regizorul a venit special la Kiev pentru a înregistra toate evenimentele care se desfăşoară în Ucraina şi, în calitate de realizator de documentare, pentru a spune lumii adevărul despre invadarea ţării noastre de către Rusia”, se arată pe pagina de Facebook a președintelui Zelenski.

Regizorul american a mers la Kiev special pentru a documenta situația și pentru a filma asaltul Rusiei asupra Ucrainei.

„Țara noastră îi este recunoscătoare pentru o asemenea dovadă de curaj și onestitate. În această dimineață, directorul a vizitat Biroul Președintelui și a participat la un briefing de presă susținut de Irina Vereșciuk, ministrul reintegrării teritoriilor ocupate temporar din Ucraina. A vorbit cu jurnaliştii, cu militarii noştri, a văzut cum ne apărăm ţara”, se mai precizează într-o declarație de stat, potrivit Fox News.

La gala Premiilor Oscar, Sean Penn ameninţă că-şi distruge trofeele dacă nu i se va permite lui Zelenski să vorbească în cadrul evenimentului.

Sean Penn, actor și regizor: ”Nu există lucru mai important pe care-l poate face Academia americană de Film decât să-i ofere (lui Zelenski, n.red.) ocazia să ne vorbească nouă, tuturor (la ceremonia Oscarurilor, n.red.).

Din ce înţeleg eu, s-a luat decizia să nu fie permis acest lucru. Dacă se va întâmpla asta, cred că va fi cel mai dezgustător moment din istoria Hollywood-ului şi sper să nu se întâmple aşa ceva.

Dacă se va ajunge la aşa ceva, eu îmi voi distruge trofeele în public. Aceste momente pot reprezenta sfârşitul visului pentru copiii noştri... Cu toate acestea, Ucraina va câştiga lupta!

Din punctul meu de vedere, nu există nicio îndoială în această privinţă. Ucraina va câştiga lupta, iar întrebarea care se pune este unde vom fi noi în acel moment”,  a declarat la cel moment actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel