Urmărește emisiunea live
Celebru cântăreț, tătic pentru a 3-a oară: Bine ai venit, Bianca! - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Cântăreţul spaniol David Bisbal a anunţat pe reţelele de socializare că a devenit tată, alături de soţia sa, fotomodelul Rosanna Zanetti. 

Cei doi au o fetiţă pe care au numit-o Bianca, relatează luni EFE.

Pe contul său de Instagram, Bisbal a scris: 'Bine ai venit Bianca Bisbal Zanetti', alături de o imagine în care apare soţia sa ţinând-o în braţe pe cea mică. Fetiţa a venit pe lume luni dimineaţă, iar cântăreţul a primit deja pe contul său de socializare peste un milion de mesaje de felicitare. Este al doilea copil al cuplului.

Primul este un băieţel, Matteo, care are aproape un an şi jumătate. Însă interpretul celebrului cântec 'Bulería' mai are o fiică, Ella, în vârstă de 10 ani, din prima lui căsătorie cu femeia de afaceri Elena Tablada.

'Sunt îndrăgostit de familia mea şi suntem bucuroşi că aceasta continuă să crească', a scris el, subliniind că a fost cel mai fericit din lume când în primăvară au fost anunţaţi că vor deveni din nou părinţi.

'Cea mai bună veste, un nou bebeluş pe drum!!!! În curând vom fi 5', a scris el atunci, anunţând că soţia sa este însărcinată. David Bisbal şi Rosanna Zanetti au o relaţie din 2016 şi s-au căsătorit într-o ceremonie intimă în 2018.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estamos muy felices y emocionados con nuestra pequeña. Tanto Rosanna como nuestra pequeña Bianca están muy bien! Gracias a todos por el cariño! Os queremos.

O postare distribuită de Davidbisbal (@davidbisbal) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel