Cele mai tari IRONII Chirieac - Ciuvică - Tache. GRINDEANU a ieșit... ȘIFONAT: Are tot viitorul... în SPATE! ”Acum ascultă casetele înregistrate de Drulă”
Autor: Liana Ganea | Publicat pe: 13 apr 2022, 14:10
WhatsApp
Foto: Facebook, Sorin Grindeanu, vizită în Turcia
Schimb de replici savuros, ironii, înţepături şi comentarii tăioase la Miercurea Neagră cu Tache, Chirieac şi Ciuvică. Grindeanu a fost prins la mijloc în discuţia celor trei. A ieşit cam şifonat.

Au fost comentarii acide şi un schimb de replici absolut delicios între Chirieac şi Ciuvică pe seama performanţelor ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Mugur Ciuvică a ales să fie caustic de la bun început: "Legat de inflaţie, ce să facă Ciolacu şi toţi ăia... Cîţu şi Ciucă şi Câciu? Îi schimbă pe câţiva miniştri care sunt foarte proşti! Gen Grindeanu!"

Ironia lui Bogdan Chirieac a venit imediat: "Doamna Tache, auziţi ce spune de Grindeanu care a făcut un salt înainte extraordinar la Ministerul Transporturilor!”. 

"Dar cum a făcut saltul? Care salt? Un echer în cap poate a făcut!", a replicat Tache.

G Ad:

”A făcut aproape... 1 cm de autostradă”

Chirieac: "Înţeleg că a făcut aproape 1 cm de autostradă nouă. Doamna Tache, nu mai suport, uitaţi ce spune despre domnul Grindeanu! Până aici! Vă rog să vă prezentaţi la unitate, adică aici la noi, că nu merge!”

Tache: "Când mă uitam la domnul Grindeanu îi apreciam grimasele, fie ele chiar şi pe sub masă. Dar acum nu-l mai vedem nici explicându-ne nimic, nici promiţându-ne ceva... ceva, acolo, să ne mintă frumos. Drulă mai făcea atmosferă cu ranga, cu alea... Dar acum nici atmosferă nu se mai vede de la Ministerul Transporturilor.”

”Măcar Drulă al nostru era viu!"

Chirieac a apăsat şi mai mult pe "butoanele" partenerului de platou: "La asta n-aveţi replică, domnule Ciuvică! Măcar Drulă al nostru era viu!"

Ciuvică: "Era pentru că-l puneau ăştia! Poate asta face domnul Grindeanu acum, ascultă casetele înregistrate de Drulă."

Chirieac nu cedează şi i-o pasează din nou la fileu: "Pe bune, acum, am înţeles că Grindeanu a făcut schimbări majore în minister. Vrea să facă un tribunal special pentru litigiile lor... "

Jurnalista Diana Tache intervine: "Râde lumea-n sală. Dacă mai vii şi cu propunerea asta, Doamne fereşte!". 

Chirieac a continuat să o provoace: "Deci nu cred că sunteţi de acord cu poziţia domnului Ciuvică vis-a-vis de domnul Grindeanu pe care eu îl văd şi premier şi preşedinte la un moment dat, nu zilele astea! În orice caz, e un tânăr politician dinamic care are tot viitorul în faţă!". 

Ciuvică: "Eu nu zic că nu e dinamic, că nu ştiu exact, dar este un tânăr politician care are tot viitorul... în spate."

"Tot viitorul nostru în spate!" a completat Tache.

Ediţia completă a emisiunii poate fi revăzută aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro