Cele mai tari IRONII Chirieac - Ciuvică - Tache. GRINDEANU a ieșit... ȘIFONAT: Are tot viitorul... în SPATE! ”Acum ascultă casetele înregistrate de Drulă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook, Sorin Grindeanu, vizită în Turcia
Foto: Facebook, Sorin Grindeanu, vizită în Turcia
Schimb de replici savuros, ironii, înţepături şi comentarii tăioase la Miercurea Neagră cu Tache, Chirieac şi Ciuvică. Grindeanu a fost prins la mijloc în discuţia celor trei. A ieşit cam şifonat.

Au fost comentarii acide şi un schimb de replici absolut delicios între Chirieac şi Ciuvică pe seama performanţelor ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Mugur Ciuvică a ales să fie caustic de la bun început: "Legat de inflaţie, ce să facă Ciolacu şi toţi ăia... Cîţu şi Ciucă şi Câciu? Îi schimbă pe câţiva miniştri care sunt foarte proşti! Gen Grindeanu!"

Ironia lui Bogdan Chirieac a venit imediat: "Doamna Tache, auziţi ce spune de Grindeanu care a făcut un salt înainte extraordinar la Ministerul Transporturilor!”. 

"Dar cum a făcut saltul? Care salt? Un echer în cap poate a făcut!", a replicat Tache.

”A făcut aproape... 1 cm de autostradă”

Chirieac: "Înţeleg că a făcut aproape 1 cm de autostradă nouă. Doamna Tache, nu mai suport, uitaţi ce spune despre domnul Grindeanu! Până aici! Vă rog să vă prezentaţi la unitate, adică aici la noi, că nu merge!”

Tache: "Când mă uitam la domnul Grindeanu îi apreciam grimasele, fie ele chiar şi pe sub masă. Dar acum nu-l mai vedem nici explicându-ne nimic, nici promiţându-ne ceva... ceva, acolo, să ne mintă frumos. Drulă mai făcea atmosferă cu ranga, cu alea... Dar acum nici atmosferă nu se mai vede de la Ministerul Transporturilor.”

”Măcar Drulă al nostru era viu!"

Chirieac a apăsat şi mai mult pe "butoanele" partenerului de platou: "La asta n-aveţi replică, domnule Ciuvică! Măcar Drulă al nostru era viu!"

Ciuvică: "Era pentru că-l puneau ăştia! Poate asta face domnul Grindeanu acum, ascultă casetele înregistrate de Drulă."

Chirieac nu cedează şi i-o pasează din nou la fileu: "Pe bune, acum, am înţeles că Grindeanu a făcut schimbări majore în minister. Vrea să facă un tribunal special pentru litigiile lor... "

Jurnalista Diana Tache intervine: "Râde lumea-n sală. Dacă mai vii şi cu propunerea asta, Doamne fereşte!". 

Chirieac a continuat să o provoace: "Deci nu cred că sunteţi de acord cu poziţia domnului Ciuvică vis-a-vis de domnul Grindeanu pe care eu îl văd şi premier şi preşedinte la un moment dat, nu zilele astea! În orice caz, e un tânăr politician dinamic care are tot viitorul în faţă!". 

Ciuvică: "Eu nu zic că nu e dinamic, că nu ştiu exact, dar este un tânăr politician care are tot viitorul... în spate."

"Tot viitorul nostru în spate!" a completat Tache.

Ediţia completă a emisiunii poate fi revăzută aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel