Cele mai tari bancuri de Ziua Îndrăgostiților
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Îndrăgostiți sau nu, o porție de răs este întotdeauna binevenită. Iar Valentine's Day reprezintă o ocazie numai bună. Iată câteva bancuri despre Ziua Îndrăgostiților.

Dialog în cuplu:

- Iubitule, azi e Ziua Îndrăgostiţilor! - Aşa, şi? Ne-au invitat?

+

Ea: Iubitule, am visat azi-noapte că mi-ai cumpărat de Sfântul Valentin un colier superb, din perle. El: Aşteaptă, dragă, până diseară, şi o să ai o surpriză!

Seara, bărbatul se întoarce de la serviciu şi îi oferă iubitei sale un cadou frumos ambalat. Emoţionată, ea îl deschide şi înăuntru găseşte... o carte: „Interpretarea viselor”.

+

Trei bărbaţi vorbesc despre cadourile pe care le-au luat soţiilor de Sfântul Valentin: - Cadoul meu ajunge la o sută în 8 secunde. I-am luat un Porsche, spune primul. - Ce i-am luat eu ajunge la o sută în cinci secunde: i-am luat un Ferrari, se laudă al doilea. - Ce i-am luat eu ajunge la o sută într-o secundă, spune şi al treilea. I-am luat un cântar!

+

De Valentine's Day, Chuck Norris îi dăruieşte soţiei sale inima. Inima care încă bate a unuia dintre duşmanii săi. Iar pentru că este un romantic incurabil, Chuck Norris crede că în fiecare zi ar trebui să fie Valentine’s Day.

+

Discuţie între doi colegi: - Ce faci de Valentine's Day? - Eu nu sunt îndrăgostit, sunt căsătorit! + Test de dragoste neconditionata. Incui nevasta si cainele in portbagajul masinii. Dupa 2 ore deschizi portbagajul si vezi cine se bucura ca te vede! + O ardeleanca ii spune prietenei sale: - De cand m-a parasit Ionel toata ziua bea si sta prin baruri. Uite ce s-a ales de viata lui!?!? - Da. Si mie mi se pare ca se bucura cam mult!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel