Cele mai rare maşini, găsite într-un depozit. Ştii ce înseamnă JDM?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ştii ce înseamnă JDM? Ei bine, termenul a fost explicat de un vlogger care a dat peste un depozit de maşini rare. 

Ce înseamnă JDM? Literalmente, prescurtarea înseamnă piața internă japoneză. Termenul este utilizat nu numai în raport cu mașinile, dar acoperă diverse bunuri și servicii. Youtuberul Tavarish a postat un clip în care putem spune că a ajuns în paradisul vehiculelor JDM.

Este vorba de un depozit deținut de Prentice Performance Imports din Florida, care este specializat în importul de vehicule JDM cu vârsta de 25 de ani sau mai mari. Youtuberul  Tavarish a avut ocazia să îl viziteze.

În cadrul colecției se găsesc tot felul de mașini uimitoare. Una dintre primele mașini prezentate în clip este o Honda NSX roșie. O altă mașină cu adevărat interesantă este un Suzuki Mighty Boy galben, un mic pick-up care a fost construit de între 1983 și 1988. Este atât de mic încât are roți de 10 inci.

Există câteva alte mașini foarte interesante în colecție, despre care este posibil să nu fi auzit niciodată. Printre acestea se numără un mic Honda Beat, un Suzuki Cappuccino și un Autozam AZ-1, scrie Carscoops.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel