Cele mai importante evenimente astrologice din octombrie / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu prezintă, într-o nouă emisiune la DCNews, cele mai importante evenimente astrologice din luna octombrie.

Pe 2 octombrie, Mercur își reia mersul direct, dar efectele sale se vor simți până pe 29 octombrie. Pe 9 octombrie, va avea loc o Lună Plină în semnul Berbecului, eveniment astrologic ce îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal, adică Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Pe 11 octombrie, asistăm la revenirea lui Mercur în semnul Balanței. Răbdarea va juca un rol important. Începe sezonul Scorpionului pe 23 octombrie. 

De asemenea, un eveniment extrem de important este eclipsa de pe 25 octombrie. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. 

Pe 28 octombrie, Jupiter revine în Pești, după o perioadă extrem de îndrăzneață în Berbec. Intrarea lui Mercur în Scorpion de pe 29 octombrie ne va face mai suspicioși și aceasta va fi starea în care vom fi în momentul retrogradării lui Marte în semnul Gemenilor, adică pe 30 octombrie. 

Emisiunea cu cele mai importante evenimente astrologice din luna octombrie va fi difuzată la DCNews și DCNewsTV sâmbătă, 1 octombrie, începând cu ora 10.00. Rămâneți alături de noi!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel