Cele mai dorite abilități în 2017, potrivit LinkedIn
Data publicării:
Autor: Andreea Marinas
WhatsApp
Rețeaua de socializare LinkedIn a realizat un top al celor mai căutate abilități pe care un angajat trebuie să le aibă în 2017 pentru succes pe planul profesional.

Potrivit LinkedIn, în acest an se caută abilitatea de management și storage systems în domeniul IT, care se traduce prin capacitatea de a îmbunătăți stocarea și accesul datelor de pe computer.

Și SEO/ SEM Marketing este la mare căutare în 2017, potrivit World Economic Forum, clasamentul rezultatelor de pe motoarele de căutare fiind încă și din ce în ce mai important.

LinkedIn reconfirmă faptul că modalitatea de prezentare a datelor este o abilitate cerută de către companiile angajatoare, care își doresc ca viitorii angajați să poată organiza datele de așa manieră încât să fie ușor de înțeles. 

Dezvoltarea aplicațiilor pentru smartphone-uri, asigurarea securității rețelei și a informațiilor, crearea de software-uri, arhitectură și dezvoltare web (construirea de site-uri estetice și funcționale), analiză statistică și cunoștințele și abilitățile în cloud se numără, de asemenea, printre cerințele angajatorilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel