Data publicării:

Cele mai ciudate cerințe ale lui Kanye West. Ce le cerea angajaților săi să facă

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa Foto YouTube CBS News
Sursa Foto YouTube CBS News
Kanye West nu se reține când vine vorba de cererile sale bizare. Recent, a fost implicat într-un proces, fiind acuzat de un angajat că i-a cerut „să-și facă nevoile într-o gaură din podea” a vilei sale.

În 2013, înainte de a candida la președinția SUA și de a-și schimba numele în „Ye”, Kanye a suprins personalul BBC cerându-le să calce covorul din vestiarul său pentru o apariție TV.

Vedeta a insistat ca platoul de studio să fie reconstruit conform planurilor pe care le prezentase.

Potrivit Daily Mail, el cerut ca tot ce se afla în dressingul său să fie de culoare albă, de la pereți și canapele până la flori. Dar cea mai surprinzătoare cerere a fost atunci când a solicitat să-i fie călcat covorul. Potrivit unor surse, Kanye are o listă lungă de cereri pentru dressingurile sale.

În 2019, când a înregistrat albumul „Jesus is King”, Kanye a cerut tuturor celor  care lucrează la album și la campania lui să se abțină de la sex premarital.

Această cerință s-a încadrat în convingerile sale creștine și în campania sa împotriva avortului din cursa sa prezidențială de scurtă durată, susținând că sexul în afara căsătoriei duce la mai multe avorturi în SUA.

Kanye a recunoscut: „Au fost momente în care le-am cerut oamenilor să nu facă sex înainte de căsătorie în timp ce lucrau la album.”

În timpul realizării controversatului album, Kanye a mărturisit că era „dependent” de pornografie și a dezvăluit că el și Kim Kardashian au considerat să avorteze copilul lor, dar au schimbat decizia după ce Kim a fost jefuită la Paris.

„Mama mi-a salvat viața. Tatăl meu a vrut să mă avorteze. Mama mi-a salvat viața. Nu ar fi existat niciun Kanye West pentru că tatăl meu era prea ocupat. Aproape că mi-am ucis fiica”, a spus vedeta, potrivit Daily Star.

Fostul său bodyguard spune că a fost concediat după doar două săptămâni la serviciu pentru că s-a prezentat lui Kim Kardashian.

Fostul polițist NYPD Steve Stanulis a fost angajat ca bodyguard al lui Kanye West înainte de 2019 și a mărturisit că vedeta este plină de „comportament bizar”. S-a înfuriat: „Ne-am îndreptat spre studioul lui de muzică. Când am ajuns în lift, Kanye a rămas acolo cu brațele încrucișate și a spus: „Nu ai de gând să apeși butonul?”

El le-a cerut, de asemenea, bodyguarzilor săi „să nu vorbească” ori de câte ori trece, Steve susținând că a fost forțat să poarte doar haine negre la locul de muncă, deoarece modelele l-au „distras” pe rapper. 

În timpul unui episod din The Kardashians, Kanye a rămas furioasă că fosta lui soție Kim Kardashian era pur și simplu „prea sexy”. S-a înfuriat: „Ești soția mea și mă afectează când pozele sunt prea sexy. Corsetul, lenjeria intimă, toată atmosfera aceea, pur și simplu îmi place."

De asemenea, a solicitat ca modelele care lucrau pentru el să nu zâmbească, să nu facă contact vizual, să nu-și scoată hainele sau încălțămintea, să nu se uite la camerele de filmat și să nu aibă mișcări bruște sau lente în timpul spectacolelor sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel