Cele mai ciudate achiziții făcute de câștigători la loto: teren pe Marte, cai de curse, fabrici și altele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Sursa foto canva.com
Sursa foto canva.com
„Ce ai face dacă ai câștiga la loto?” – cu siguranță este o întrebare la care mulți s-au gândit cel puțin o dată în viață. Cele mai întâlnite răspunsuri sunt legate de achiziția unor case, mașini ori poate vacanțe. Însă sunt și oameni care au surprins cu adevărat după ce au câștigat la loto.

Spre exemplu, americanca Debbie Mather și-a înființat propria fabrică de artificii după ce a câștigat 6 milioane de dolari la o loterie din 2005. Ea a vrut să-și retrăiască perioada copilăriei, când era fascinată de artificii. Din acest motiv, și-a făcut propria fabrică pentru a aprofunda și mai bine acest domeniu.

În schimb, britanicul Keith Gough a dorit să trăiască viața la maximum după ce a câștigat la loto. El a obținut un premiu de 9 milioane de lire sterline și prima achiziție a fost un cal de curse în valoare de 250 de mii de dolari. De fapt, el a murit la 5 ani distanță după ce a încasat premiul, fără să mai aibă bani. I-a cheltuit pe mașini de lux și o viață extravagantă. La un moment dat, își închiriase o lojă la meciurile de acasă ale echipei de fotbal Aston Villa.

Achizițiile imobiliare sunt tot timpul o idee de luat în calcul de câștigătorii la loto, dar David Copeland a surprins pe toată lumea. El a obținut un premiu de 1 milion de lire sterline în 2000 și a surprins pe toată lumea după ce a cheltuit banii cumpărând teren pe Lună, Marte și Venus.

Roger Griffiths a încercat să ajungă un artist de succes cu premiul de la loto

Roger Griffiths a câștigat 1.8 milioane de lire sterline, iar în momentul în care a pus mâna pe bani a dorit să-și îndeplinească visul: să ajungă un artist de succes alături de prietenii din adolescență. Banii investiți au fost în zadar. „Soția mea mă învinovățește pentru că am pierdut banii de la loto, dar cum rămâne cu cumpărăturile ei de la Louis Vuitton?”, a spus Roger Griffiths.

Youtube video image

Pentru Greta și Tony Dodd, câștigul la loto în valoare de 2.4 milioane de lire sterline a picat la fix. Cei doi erau pasionați de dans, însă aveau probleme cu articulațiile. Din acest motiv, cuplul britanic a decis să-și repare genunchii cu suma obținută. Cu siguranță a fost o alegere inspirată făcută de cei doi, deoarece sănătatea trebuie să fie întotdeauna pe primul loc.

În timp ce unii câștigători epuizează rapid banii, nu la fel a fost și situația lui Peter Lavery. Acesta a cumpărat o fabrică de whisky și și-a crescut considerabil averea după ce a câștigat la loto.

Loteria s-a dezvoltat enorm în ultimele decenii

Interesul oamenilor pentru loterie este din ce în ce mai mare, deși au apărut și alte modalități de distracție. Atrași de premiile mari puse în joc, oamenii joacă la loterii celebre din toată lumea. În Europa, printre cele mai populare este cea de Crăciun din Spania.

Americanii sunt, și ei, pasionați de loterii, iar anul trecut au cheltuit peste 105 de miliarde de dolari pe bilete. În SUA sunt populare și loteriile online, care încep să acorde premii din ce în ce mai mari. Cel mai mare jackpot online a fost de 30 de milioane de dolari. În Europa, loteriile online nu acordă încă premii atât de mari, dar numărul jucătorilor este în creștere la Polonia multi, Loto Grecia, ori Keno - trei dintre cele mai populare loterii online.

Dacă sunteți pasionați de loto, puteți încerca și loterii internațional acum, însă nu uitați să jucați mereu responsabil! 18+.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel