România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 30 mai, 19:35
CELE MAI CĂUTATE joburi în perioada următoare vs. românii afectați. Specialist: Probleme serioase!
Dr. Florin Ioan Bălănică, cunoscut specialist în medicină personalizată, nutriție și nutrigenomică, a vorbit despre efectele în urma izolării.

„În opinia mea, în această perioadă de izolare, s-au dezvoltat două forme de comportament. O formă de comportament a oamenilor care s-au retras în casă și au stat așteptând să se întâmple ceva. Aceste persoane, în mod cert, au mâncat compulsiv din cauza emoțiilor pe care le-au exprimat, nu au făcut mișcare și în mod cert au luat în greutate. Vor ieși, după aceste două luni, și cu probleme emoționale serioase. Asta înseamnă că medicii și psihologii vor avea foarte multă treabă în perioada următoare.

Există un al doilea tip de comportament pe care îl salut: acela de a trăi de acasă, adică de a ne adapta cu rapiditate unui nou mediu și de a înțelege că putem să trăim de acasă: putem să muncim, să mâncăm sănătos, să facem mișcare, să cumpărăm produse, să ne dezvoltăm din punct de vedere personal”, a spus Florin Ioan Bălănică la DCNews și DCMedical.

Prima categorie, care este covârșitoare, va fi afectată și din punct de vedere financiar, dar și alimentar. Pentru că lipsa banilor va duce la o schimbare a comportamentului de consum. Vorbim de persoane care fac mai greu diferența între calitate și cantitate. Vor mânca din ce în ce mai ieftin și își vor afecta starea de sănătate”, a explicat acesta.

 

INTERVIU COMPLET:

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro