Cele mai bune aplicații pentru studenți
Data publicării:
Autor: Ioana Popescu
WhatsApp
Pregătește-ți calculatorul pentru încă un an academic folosind cele mai bune și mai productive aplicații. În timp ce te pregătești pentru un nou an de studiu, asigură-te ca îi acorzi calculatorului tău toată atenția cuvenită. Iată câteva dintre cele mai utile aplicații pentru un an școlar de succes.

One Note

One note este o aplicație pe care îți poți salva toate articolele, gândurile, pentru ca nimic să nu se piardă. Că îți place sau nu, o să îți petreci mult timp luând notițe. One note este aplicația ideală pentru asta, mai ales dacă ai un ecran touchscreen. One Note decupează și salvează texte pentru ca tu să te poți inspira mai tarziu. Poți împărtășii notițele tale cu toți prietenii. One Note poate fi descărcat și pe Android și IOS ceea ce îl face la fel de utilizat ca un caiet.

Microsoft To Do

Această aplicație funcționează perfect pe Windows dându-ți posibilitatea de a-ți organiza mult mai bine listele. Îți păstrează documentele și proiectele în categorii bine delimitate și te ajută să ții pasul cu ce ai de făcut.

Polarr

Este o aplicație de editare a imaginilor perfectă care nu are complexitatea lui Photoshop dar se laudă cu un sistem de unelte complet. Este un program menit să ofere serviciu de editare complet, dar și să înleasneasca o ușoară utilizare. Poți încerca această aplicație gratuit, dar versiunea completă costă 20 $.

Edmondo

Este o aplicație de socializare care asigură legătura dintre studenți și profesori. Permite postarea temelor, a lecțiilor,a fișierelor video și audio cât și diferitelor link-uri necesare. De asemenea studenții pot găsi materiale ajutătoare pe această aplicație.

Geo Gebra

Această aplicație poate fi utilizată pentru realizarea graficelor și rezolvarea exercițiilor de geometrie și algebră. Oferă spațiu de construcție a corpurilor și formelor geometrice dar și a graficelor de care ai nevoie. Cu această aplicație poți împărtăși și prietenilor munca ta.

Nebo

Este aplicația specială pentru ecranele de tip touchscreen care ține pasul cu notițele tale. În timp ce scrii de mână, Nebo transcrie notițele în text clar și citeț și toate acestea în timp real, ajutându-te să îți organizezi gândurile mai repede și mai eficient.

Sensaris

Este o aplicație interactivă care îți prezintă teme din spectrul biologic, chimic, anatomic și astrologic. Poți studia amănunțit un sistem solar sau poți cotrobăi prin corpul uman. Programul îți oferă machete 3D detaliate pe care le poți manipula sau descompune, după bunul plac pentru o mai bună înțelegere. Licența pentru acest program este de 399 $.

Fluidmath

Este încă o aplicație care facilitează rezolvarea problemelor matematice și care transformă scrisul de mână în text digital.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel