Cele două cuvinte brutale pe care Prințul William i le-a spus lui Harry atunci când acesta i-a povetit despre Meghan
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge / @sussexroyal
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge / @sussexroyal
Află în articol ce i-a spus Prințul William lui Harry atunci când acesta i-a povestit despre Meghan.

Cei doi frați erau la Palatul Kensington. Prințul Harry a decis apoi să vorbească cu fratele său mai mare William și cu cumnata sa Kate Middleton despre Meghan Markle. La acea vreme, Harry avea o relație cu Meghan de câteva luni. Chiar dacă nu le-a spus lui William și Kate, Prințul Harry a susținut în memoriile sale "Spare" că William "știa că se întâmplă ceva" și dorea să afle mai multe, scrie hindustantimes.com.

VEZI ȘI: Prințul Harry și Meghan Markle au divorțat în secret? Semnele care ar arăta că cei doi trec printr-o criză

După ce Prințul George și Prințesa Charlotte s-au dus la culcare, Prințul Harry i-a pus pe William și pe Kate să jure că vor păstra vestea secretă. Apoi le-a spus că se întâlnește cu Meghan Markle. Prințul Harry a scris: "Le-au rămas gurile deschise. S-au întors unul către celălalt. Apoi Willy s-a întors spre mine și mi-a spus "F... off".

Cum a decurs prima întâlnire dintre William și Kate



Prințul William și Kate au spus că vestea este imposibilă, ceea ce l-a lăsat nedumerit pe Harry, a susținut Ducele de Sussex. Cuplul i-a spus prințului Harry că sunt fani ai emisiunii Suits, așa că știau exact cine este Meghan.

The Mirror a raportat: "Harry își amintește de prima lor întâlnire – recunoscând că era mai nervos pentru acea prezentare decât prezentarea în fața reginei".

VEZI ȘI: Prințul Harry și Meghan Markle continuă "războiul" cu Familia Regală. "Planifică un lungmetraj despre viața regală pentru Netflix"

"După o așteptare, ușa s-a deschis și acolo era fratele meu mai mare, cam îmbrăcat. Pantaloni drăguți, cămașă frumoasă, guler deschis. I-am prezentat-o ​​pe Meg, care s-a aplecat și i-a dat o îmbrățișare, ceea ce l-a speriat complet. El a îmbrățișat-o înapoi. Willy nu a îmbrățișat străinii, în timp ce Meg a îmbrățișat majoritatea străinilor. Momentul a fost o ciocnire clasică de culturi, ca o lanternă-torță, care s-a simțit atât amuzant, cât și fermecător", a scris Prințul Harry.

Primul mesaj dintre Meghan Markle şi prinţul Harry a fost pe Instagram şi a avut doar trei cuvinte

În cartea "Rezerva", prinţul Harry a povestit şi cum a pornit relaţia sa cu Meghan Markle. Totul a început, se pare, de la un simplu mesaj pe Instagram, din doar trei cuvinte. Şi de la o poză cu filtru... de câine! 

Se pare că Harry a văzut-o pe Meghan Markle, la acea vreme încă actriţă în serialul american Suits, într-o fotografie care avea aplicat un filtru cu urechi şi bot de câine. Fotografia fusese postată de o prietenă a ducelui de Sussex, iar acesta a vrut imediat să ştie cine se află în spatele filtrului. 

Conform Express.co.uk, Harry ar fi fost deja al şaptelea bărbat care o întreba pe aceasta cine era femeia din poză. Dar aceasta l-a întrebat pe Harry dacă vrea să îi dea profilul său de Instagram lui Meghan, iar prinţul a încuviinţat. 

Şi chiar în ziua următoare a avut loc şi primul schimb de mesaje dintre cei doi. Meghan Markle a avut iniţiativa şi i-a scris lui Harry doar trei cuvinte: "Bună, frumoase fotografiile". Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel