Cel mai tânăr miliardar din lume are 18 ani și o avere uriașă
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: captură video
Foto: captură video
Clemente Del Vecchio a devenit, la doar 18 ani, cel mai tânăr miliardar din lume. 

Potrivit relatărilor din The Sun, un adolescent de 18 ani a reușit să devină cel mai tânăr miliardar din lume. Iată cine este bărbatul și cum a obținut renumele. Din primele informații, adolescentul este fiul cel mic al miliardarului Leonardo Del Vecchio, mai exact, al fondatorului Luxottica, care a decedat în luna iunie a anului 2022, la vârsta de 87 ani.

Cum a intrat în posesia averii

Leonardo Del Vecchio s-a născut la Milano în 1935 și a fost crescut și îngrijit de soții Martinitts, după ce și-a pierdut tatăl. Miliardarul a avut șase copii din cele două relații. Claudio, Paola și Marisa sunt născuți din prima căsătorie cu Luciana Nervo. Totodată, Nicoleta, Luca și Clemente s-au născut în urma relației cu Sabina Grossi, care de altfel, este fostul manager la Luxottica.

După moartea tatălui, tânărul a obținut o avere netă de 3.5 miliarde de dolari drept moștenire, adică un pachet de 25% din holdingul lui Leonardo Del Vecchio. Așadar, după ce a moștenit suma uriașă din averea tatălui, Clemente a devenit cel mai tânăr miliardar din lume, la vârsta de doar 18 ani.

Clemente nu este singurul adolescent care a reușit să obțină renumele de „cel mai tânăr miliardar din lume”. În urmă cu doi ani, Kevin David Lehmann ocupa această poziție, la vârsta de 18 ani. Tânărul din Germania a obținut o avere de 3.3 miliarde de dolari, de la tatăl său, Guenther Lehmann. Concret, Kevin a dobândit mai multe acțiuni ale lanțului de farmacii germane dm-drogerie market.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel