Cel mai slab ministru în viziunea lui Codrin Ștefănescu: E jenant! Toată presa îl atacă, iar el n-are treabă. Al cui ești de te-a pus Ciolacu în Guvern?
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Codrin Ștefănescu
Sursă foto: Facebook Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu a spus cine este, în viziunea sa, cel mai slab ministru din Guvernul actual.

El l-a nominalizat pe Florin Spătaru, ministrul Economiei.

„Mă uit la ministrul ăsta al Economiei care este de la PSD - Florin Spătaru. E jenant! Toată presa îl atacă toată ziua, iar el n-are nicio treabă. Al cui ești, domnule, de te-a pus Ciolacu ministrul Economiei? Nu răspunde la nicio întrebare, doar vine cu niște comunicate”, a zis Codrin Ștefănescu, secretar general al Alianței Pentru Patrie.

Jurnalistul Val Vâlcu a spus că, de-a lungul vremii, au mai fost miniștri slabi la Economie, cum ar fi Dănuț Andrușcă.

„Ministrul de acum este o glumă pe lângă Andrușcă, iar Andrușcă, da, nu a fost cea mai fericită nominalizare. Dar ce este acum este de domeniul absurdului. Oamenii ăștia care ne conduc țin de domeniul absurdului”, a mai zis Codrin Ștefănescu la DC News și DC News TV. 

Vezi mai multe aici, de la minutul 39:

Cine este Florin Spătaru

Florin Spătaru s-a născut la 22 decembrie 1969. A absolvit Liceul industrial "Radu Negru" din Galaţi (1984-1988) şi Facultatea de Mecanică / Nave - Universitatea din Galaţi (1989-1994). Deţine un Master în inginerie şi arhitectură navală la Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi (1994-1995), potrivit CV-ului său publicat pe http://pfe.aracis.ro/.

Este licenţiat în contabilitate şi informatică de gestiune la Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi (1997-2002); absolvent al unui curs al London Business School (2009).

Şi-a început activitatea profesională ca inginer proiectant la OPACS S.R.L., Galaţi (1994-1995) şi, apoi, ca inginer în cadrul Şantierului Naval Damen Galaţi - membru al Grupului de Şantiere Navale Damen din Olanda (1995-2003).

A ocupat funcţiile de director economic adjunct (2003-2004), director economic (2004-2009) şi director HR & Afaceri Corporatiste (din octombrie 2009) în cadrul Şantierului Naval Damen Galaţi, conform http://pfe.aracis.ro/.

Din ianuarie 2009, a fost vicepreşedinte al ANCONAV, Asociaţia naţională a Constructorilor de Nave din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel