Cel mai scump divorţ de la Hollywood
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Actorul Mel Gibson a divorţat formal de soţia sa, Robyn, după o căsnicie care a durat 31 de ani. Cei doi au avut împreună şapte copii. Fosta soţie va primi jumătatea din averea pe care o are starul, evaluată la aproximativ 1.000 de milioane de dolari (766 de milioane de euro).

Autor: Anca Murgoci

Divorţul s-a formalizat vineri la un tribunal din Los Angeles. Mel şi Robyn, amândoi în vârstă de 55 de ani, s-au căsătorit în anul 1980, înainte ca actorul să devină celebru. Ei aveau vieţi separate din anul 2006.

Potrivit 20minutos, sistemul legal din California a decis ca soţia lui să primească jumătatea din veniturile sale strânse de-a lungul carierei.

Potrivit revistei People, divorţul lui Mel Gibson este considerat cel mai scump din istoria hollywoodiană. Distanţa între cei doi s-a produs după ce actorul a fost arestat în anul 2006. Soţia sa a indicat drept motiv de divort "diferenţe ireconciliabile".

După finalizarea relaţiei cu Robyn, Mel Gibson a avut o relaţie cu rusoaica Oksana Grigorieva. Aceasta l-a denunţat pentru agresiune în luna ianurie 2010. Actorul a admis că a fost violent cu partenera sa. Robyn i-a luat apărarea fostului său soţ şi a declarat că în timpul căsniciei lor, Mel nu a fost agresiv.

Citește și:

Recomandări pentru a trece mai uşor printr-un divorţ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel