Cel mai ”politicos” urs. O femeie a dat nas în nas cu bestia pe care a rugat-o ceva
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Steshka Willems)
Sursă foto: Pexels (Steshka Willems)
O femeie din SUA a dat nas în nas cu un urs pe care l-a rugat să îi facă un serviciu.

O femeie a avut parte de o experiență unică în viață. Aflată în casa sa din New Jersey, proprietara a filmat cum un urs a intrat pe ușa casei. Fără pic de jenă, animalul a deschis ușa de la intrare, însă nici Susan Kehoe, pe numele ei, nu s-a pierdut cu firea. 

Plină de umor, aceasta i s-a adresat ursului cu apelativul ”domnul ușier”, rugându-l să închidă ușa. 

”Închide ușa, te rog!”, i-a spus Susan ursului. 

Ursul apucă mânerul ușii și dă înapoi, însă acesta nu a reușit să o închidă din prima. Kehoe îl roagă din nou, iar ursul trage din nou de mâner cu gura și închide ușa casei. În urma reacțiilor de pe internet, ursul a fost declarat ca fiind ”cel mai politicos”. 

Un urs a fost filmat în timp ce traversa râul Olt

Un urs a fost filmat de un pescar sibian cum traversează râul Olt în zona lacului de acumulare de la Porumbacu, județul Sibiu, au fost postate pe contul de Facebook al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu.

Asociația îi atenționează pe pescari să fie atenți atunci când aleg locurile de pescuit, pentru că s-au înmulțit cazurile în care au fost observat urși, de-a lungul râului.

„Atenție pescari! În ultimii ani sunt vizibil mai mulți urși și pe zonele de pescuit de pe cursul râului Olt, în limitele județului Sibiu. Acest urs a fost filmat zilele trecute, în zona Glâmboaca – Porumbacu”, au postat oficialii AJVPS Sibiu. Vezi articolul integral AICI

Doi turiști canadieni, speriați de RO-Alert

Doi turiști din Canada aflați în Toplița, care parcurg România pe bicicletă, au trecut printr-o sperietură serioasă după ce au primit o notificare RO-Alert fiind avertizați de prezența unui URS în zonă. Nu au reușit să înțeleagă despre ce era vorba în mesaj iar cei doi canadieni au presupus că se vorbește despre URSS, moment în care s-au panicat crezând că România urmează să fie invadată de Rusia. Alarmați, cei doi au început să caute informații despre situația de securitate în România și care ar fi mijloacele de evacuare din țară. Vezi mai multe AICI

Cum l-a ajutat un pui de urs pe un șofer să pornească mașina, pe Transfăgărășan. "Faceți economie la benzină"

Un video adorabil cu un pui de urs care îl ajută pe un șofer să îți pornească mașina pe Transfăgărășan a devenit viral pe rețelele de socializare. În imaginile video se vede cum ursulețul împinge mașina unui turist ca și cum ar încerca să îl ajute să o pornească, chiar sub ochii mamei lui, care se afla mai în spate și se uita la el. Așa ceva vezi mai rar, așa că nu este de mirare că filmarea a fost masiv distribuită pe Facebook și TikTok.

Postarea a strâns peste 60 de mii de vizualizări iar internauții au comentat filmulețul, mulți dintre ei împărtășind videoclipuri similare sau poze, cu momentele în care au întâlnit urși în aceeași zonă.

"Acești urși ar trebui relocați în zone de păduri unde nu sunt localități, unde nu sunt în pericol nici ei și nici oamenii...până când stau autoritățile răspunzătoare oare și privesc nepăsători?", a scris un internaut.

"Vă ajută ursulețul, săracilor, faceți economie la benzină", a glumit altul. Vezi video și articolul integral AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel