Cel mai nociv aliment! Zahărul e pe locul doi. Ce spune dr. Cezar
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
foto captură video/ Dr. Cezar
foto captură video/ Dr. Cezar
Evitarea anumitor alimente poate fi crucială pentru menținerea unei sănătăți optime. 

Evitarea sau limitarea consumului acestor alimente poate contribui la menținerea unei sănătăți optime și la prevenirea unor afecțiuni grave. Este important să urmărim o dietă echilibrată, bogată în fructe, legume, proteine slabe și carbohidrați complecși pentru a ne asigura că organismul nostru primește nutrienții de care are nevoie pentru a funcționa în mod corespunzător.

Dar care sunt cele mai nocive alimente? Aflăm de la dr. Cezar. Pe locul doi se află zahărul.

Consumul excesiv de zahăr, în special în formă de zahăr adăugat în alimente și băuturi, poate duce la creșterea în greutate. Zahărul furnizează calorii goale, adică calorii fără valoare nutritivă, ceea ce poate duce la un exces caloric și la depunerea de grăsime în organism.

De asemenea, consumul excesiv de zahăr poate crește riscul de dezvoltare a diabetului de tip 2. Consumul regulat poate duce la rezistența la insulină, ceea ce în final poate conduce la diabet.

Dar care este alimentul cel mai nociv? Topul integral îl găsiți pe Spectacola.ro:

https://www.spectacola.ro/topul-alimentelor-care-ne-otravesc-organismul-si-trebuie-evitate-dr-cezar-cauzeaza-inflamatie-si-deterioreaza-anumite-structuri_38753.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel