Cel mai neinspirat traficant din lume: A confundat maşina de poliție cu un taxi
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
droguri
droguri
Un bărbat din Copenhaga s-ar putea confrunta cu o pedeapsă cu închisoarea după ce a făcut o greşeală uriaşă în timp ce transporta o cantitate impresionantă de canabis, informează vineri site-ul Thelokal.dk.

Aflat în Christiania, enclava alternativă a oraşului Copenhaga, fondată în 1971 de un grup de hipioţi, bărbatul a intrat într-o maşină de poliţie confundând-o cu un taxi.

El a fost percheziţionat de poliţişti care au descoperit asupra sa circa 1.000 de joint-uri, a relatat joi poliţia din Copenhaga pe contul său de Twitter.

"Noaptea trecută, un dealer de canabis din Christiania, care dorea să ajungă repede acasă, a intrat într-un taxi. A avut parte însă de o mare surpriză atunci când şi-a dat seama că intrase de fapt într-o maşină de poliţie", se indică în postarea respectivă.

"Poliţiştii au fost bucuroşi să-l vadă, de vreme ce avea asupra sa circa 1.000 de joint-uri", a continuat tweet-ul.

În ultimul timp, poliţia a efectuat numeroase raiduri în zonă în încercarea de a opri comerţul cu narcotice. Un raid desfăşurat joi s-a soldat cu demolarea unor standuri ale unor comercianţi şi cu confiscarea mai multor kilograme de canabis, potrivit contului de Twitter al poliţiei, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel