Data publicării:

Cel mai mare viciu al lui Ciucă. Pe cine se bazează, din politică, într-o situație limită. Când a fost cel mai fericit / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Nicolae Ciucă a vorbit despre câteva aspecte personale și profesionale mai puțin cunoscute. A vorbit despre cum, în situații limită, se bazează în primul rând pe sine și pe partidul său, PNL. A recunoscut că a fost fumător timp de 20 de ani, dar s-a lăsat în 2003. De asemenea, a menționat că unul dintre cele mai fericite momente ale sale a fost când a devenit bunic de două ori și că, în fiecare seară, se bucură de momentele liniștite petrecute acasă alături de soția sa.

Nicolae Ciucă a fost întrebat pe cine s-ar baza într-o situație limită. Acesta a răspuns că, în primul rând, se bazează pe sine, iar în al doilea rând, pe partidul său, PNL.

„Pe cine vă bazați, din politică, într-o situație limită?", a întrebat Anca Murgoci, redactor-șef DC News.  

„Pe mine.”, a spus Nicolae Ciucă.

„Doar atât?”, a întrebat Anca Murgoci. 

„Da. Vă referiți la persoană?”, a întrebat Nicolae Ciucă.

„Persoană. M-am gândit că o să spuneți un coleg de partid.", a spus Anca Murgoci.

„În primul rând, pe mine și în al doilea rând, partidul, partidul în totalitatea lui.", a spus Nicolae Ciucă.

„Deci sunați pe oricine din PNL, într-o situație limită.”, a spus Anca Murgoci.

„Da!”, a spus Nicolae Ciucă.

 

3. -imagine fara descriere- (nicolae-ciuca_93290300.jpg)

 

Ce vicii are Nicolae Ciucă

Liderul PNL a fost întrebat despre cel mai mare viciu al său. Acesta a dezvăluit că a fumat timp de 20 de ani, dar s-a lăsat în 2003. Cu toate acestea, a recunoscut că, recent, a început să mai folosească ocazional dispozitive care încălzesc tutunul.

„Care e cel mai mare viciu al dumneavoastră?”, a întrebat Anca Murgoci. 

„Am fumat, dar vă explic. Am fumat 20 de ani, m-am lăsat în 2003. De atunci nu am mai pus țigară în gură.”, a spus Nicolae Ciucă. 

„În teatrele de operațiuni erați fumător?”, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Doar în Afganistan. Nu m-a crezut nimeni că după ce ne întoarcem din Afganistan, intrasem în pregătire pentru Irak, mă voi lăsa de fumat. Și m-am lăsat. Știți cum se spune: am ajuns la vârsta la care voința îmi depășise inteligența și am putut să mă las de fumat.”, a spus Nicolae Ciucă. 

„Și acum nu mai aveți niciun viciu.”, a spus Anca Murgoci. 

„Știți ce am făcut? Au apărut astea de încălzești tutunul și mai fumez din când în când. Deci ăsta este viciul pe care mi-l reproșez după 20 de ani.”, a spus Nicolae Ciucă. 

 

 

Când a fost Nicolae Ciucă cel mai fericit

Liderul PNL a fost întrebat când a fost cel mai fericit. El a răspuns că atunci când a devenit bunic de două ori. De asemenea, acesta a menționat că este fericit în fiecare seară când ajunge acasă și ia masa alături de soția sa, indiferent de cât de târziu ajunge. Acele momente de relaxare, după o zi aglomerată, îi aduc o fericire profundă.

„Când ați fost cel mai fericit, cu excepția momentului când ați devenit tată?", a întrebat Anca Murgoci. 

„Când am devenit de două ori bunic.”, a spus Nicolae Ciucă. 

„Și ceva care să nu aibă legătură directă cu familia?”, a întrebat Anca Murgoci. 

„Când v-ați întors în viață din Afganistan și din Irak.”, a completat Bogdan Chirieac.

„Acelea au fost chestiuni pe care le trăim fiecare dintre noi și aici aveți dreptate. Când devenim părinți sau bunici, când avem astfel de momente, este o fericire general valabilă.

Vreți să vă spun sincer? Cred că în fiecare seară sunt fericit. Când mă duc acasă și mă așez, nu contează ora - dacă ajung la ora 23:00, de regulă nu prea apuc să mănânc pe timp de zi, nu cred că e tocmai bine și nu e un exemplu bun - dar seara, indiferent ce fac, mă așez la masă, stau cu soția și mănânc. La 23:00 noaptea.”, a spus Nicolae Ciucă. 

„Și începeți cu ciorbă, felul 2?", a întrebat Bogdan Chirieac.

„Nu chiar atât, nu chiar așa, acolo de.... Mi se pare unul dintre momentele pe care le trăiesc din plin.”, a spus Nicolae Ciucă la interviurile DC News. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel