Cel mai important aspect al astrogramei lui Joe Biden. Daniela Simulescu, astrolog DC News, îi dezvăluie secretele
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic al lui Joe Biden. 

Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii, s-a născut pe 20 noiembrie 1942, în Scranton (PA).

Astrograma lui este o adevărată antologie de renașteri, un manual astral despre cum să o iei de la capăt de fiecare dată, chiar și după cele mai cumplite clipe prin care poate trece o ființă umană. Și când spun asta mă refer la faptul că are Soarele, Mercur, Venus și Marte, toate în semnul Scorpionului. Să recapitulăm câteva dintre episoadele tragice sau eșecurile omului Joe Biden: prima soție și fiica (bebeluș fiind) au murit într-un accident de mașină, a suferit două anevrisme, în 2015 și-a pierdut fiul bolnav de cancer cerebral, a candidat de mai multe ori la președinție fără succes.

Orice persoană care are un marcaj important de Scorpion în harta natală va avea un destin marcat de crize profunde, de situații la limită, de pierderi, dar și o determinare uimitoare de a o lua de la capăt de fiecare dată. Adică să fie o pasăre Phoenix. Tot acest aspect vine la pachet cu siguranță și cu multe secrete bine păstrate sau cu unele fapte mai neortodoxe.

Prezența Lunii în Taur i-a conferit un ritm propriu, pragmatism, răbdare și nevoia de confort. Și să nu uităm de stabilitatea pe plan emoțional. 

Aspectul cel mai important al astrogramei lui Joe Biden este conjuncția dintre Nodul Nord cu Regulus. Nodul Nord îți arată evenimentele pentru care ești destinat, iar Regulus este considerată cea mai norocoasă stea. Aceasta conferă poziție înaltă, privilegii și faimă, capacitatea de a conduce armate. Nu degeaba a ajuns comandantul suprem al Statelor Unite ale Americii. În plus, cei care au această stea proeminentă în harta natală, au capacitatea de a pica întotdeauna în picioare, de a câștiga indiferent de greutăți sau vremuri.

Secretele fizionomiei lui Joe Biden

Ciprian Cucu, specialist în fizionomie, ne-a oferit câteva detalii despre caracteristicile chipului președintelui Statelor Unite ale Americii. 

În ceea ce privește fizionomia lui Joe Biden, putem observa câteva caracteristici notabile. În primul rând, el emană o senzație de înțelepciune și experiență, datorită aspectului său care pare a fi al unui bunic înțelept.

Fruntea lui este lată, semn că a acumulat o bogată cantitate de informație de-a lungul vieții și este capabil să gândească într-un mod complex.

O caracteristică interesantă a feței lui Joe Biden este dimensiunea sa relativ mică a ochilor. Acest lucru poate indica un interes personal pronunțat și capacitatea de a se concentra asupra detaliilor. De asemenea, poate sugera că este o persoană atentă la informații și nu trece cu vederea nici cel mai mic aspect. 

Dimensiunea relativ mică a ochilor lui Joe Biden este una dintre caracteristicile sale distincte și poate oferi o perspectivă interesantă asupra personalității sale. Această trăsătură sugerează că Biden este o persoană care acordă o atenție deosebită detaliilor și nu trece cu vederea nici cele mai mici aspecte ale unei situații. Citește continuarea pe Astrosens.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel