”Cel mai bun rezultat înregistrat vreodată de PSD”. Cristian Stan, UIMIT de scorul luat în Târgoviște
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Secție de votare
Secție de votare
Nici el nu se aștepta la un asemenea scor! A dat lovitura în Târgoviște. 

Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, candidat din partea PSD pentru un nou mandat, a câştigat cu peste 65% un nou mandat. Mai mult, social democraţii au obţinut şi majoritate în Consiliul Local Târgovişte, conform numărătorii paralele a PSD Dâmboviţa.

"Voi începe prin a mulţumi târgoviştenilor pentru încrederea pe care au acordat-o PSD, pentru încrederea pe care au acordat-o echipei de consilieri, pentru încrederea pe care mi-au acordat-o mie, ca şi candidat pentru funcţia de primar. Este cel mai bun rezultat înregistrat vreodată de PSD la Târgovişte, cu un procent, pe ceea ce înseamnă primar, de peste 65% şi de peste 50% pe ceea ce înseamnă votul politic la Consiliul Local, ceea ce înseamnă că vom avea din nou majoritate, vom avea cadrul necesar pentru a continua proiectele de dezvoltare a municipiului. Pentru noi este o noapte foarte frumoasă", a declarat, într-o conferinţă de presă, în noaptea de duminică spre luni, primarul Târgoviştei, Cristian Stan, conform Agerpres. 

Conform acestuia, candidatul de la PNL a luat 16-17%: ”Scorul pe care l-a înregistrat PNL la nivelul candidatului funcţiei de primar al Târgoviştei este unul undeva în jur de 16-17%. Nu-mi aduc aminte ca un candidat de la un partid aflat la guvernare să fi obţinut un scor atât de mic şi este o confirmare a faptului că minciuna, manipularea, ipocrizia nu pot fi înghiţite de târgovişteni”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel