Cel mai bun remediu natural împotriva mâinilor uscate și crăpate: trucul cu care vei economisi banii
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Cel mai bun remediu natural împotriva mâinilor uscate și crăpate, trucul cu care vei economisi banii. Sursa foto: freepik.com
Cel mai bun remediu natural împotriva mâinilor uscate și crăpate, trucul cu care vei economisi banii. Sursa foto: freepik.com
Mâinile sunt o carte de vizită pentru femei. De aceea, visul doamnelor și al domnișoarelor este să aibă mâini frumoase și bine îngrijite.

În fiecare zi pielea este expusă agenților atmosferici. Iarna, mâinile pot deveni uscate și crăpate. În loc să apelezi doar la numeroasele creme pe care le găsești pe piață, poți rezolva această problemă comună cu ceea ce ai deja în casă.

Pielea mâinilor este foarte delicată și trebuie să ai grijă de ea în cel mai bun mod. Pentru a avea mâini netede și moi încât, trebuie să le menții mereu hidratate. De aceea, astăzi îți sugerăm  un remediu de-al bunicii cu adevărat eficient și la îndemâna tuturor.  

Cum să-ți protejezi părul de frig: trei remedii eficiente, pe care le poți face acasă

Mâinile aspre și uscate arată urât. În plus, crăpăturile provoacă durere. Iarna, multe persoane suferă de  fisuri  și mici tăieturi care pot fi foarte dureroase. Pielea este expusă frigului, vântului, smogului, dar și razelor soarelui și aerului sărat, de aceea se poate usca. De asemenea, dacă folosești produse de curățare agresive pentru piele sau nu porți mănuși atunci când curăți casa, mâinile ne pot fi afectate.

În cele din urmă, nu uita că și consumul unei cantității potrivite de apă, în timpul zilei, te va ajuta să ai întotdeauna o piele frumoasă și sănătoasă.

 

Cel mai bun remediu natural care îți va face mâinile netede și moi 

Remediile clasice ale bunicii sunt și astăzi foarte apreciate și folosite pentru a rezolva multe probleme. Dacă vrei să-ți iei rămas bun de la mâinile uscate și crăpate, poți pregăti acasă o mască cu o acțiune cu adevărat miraculoasă. Uită-te în cămară și probabil vei găsi miere, ulei de măsline, lămâie și zahăr. Aceste 4 ingrediente au proprietăți la care nu te aștepți.

Uleiul esențial de trandafir, un produs natural pentru frumusețe și sănătate

Mierea are proprietăți emoliente  și este utilă nu doar pentru combaterea răcelii și a durerilor de gât, ci și pentru ca pielea să fie moale.

Zahărul ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire și hidratează profund pielea.

Lămâia este un produs anti-îmbătrânire excepțional care ne hidratează mâinile, iar uleiul de măsline le păstrează elasticitatea. În cele din urmă, poți folosi avocado, deoarece pulpa sa este bogată în potasiu și vitamina E, care promovează reînnoirea celulară.

Părul tău va fi sănătos și strălucitor cu un truc simplu, fără a cheltui un pumn de bani

Pulpa de avocado se pune într-un recipient și se adaugă sucul de la o jumătate de lămâie, o linguriță de zahăr și o lingură de miere. Amestecă bine și aplică aceasta mască pe mâini. Pune-ți o pereche de mănuși de unică folosință și lasă masca să acționeze cel puțin 20 de minute.

Clătește cu apă caldă din abundență și veți redescoperi că mâinile tale sunt foarte moi. Repetă acest ritual de 2 ori pe săptămână și îți poți lua rămas bun de la mâinile crăpate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel